Neler Yeni

Android S23 Bataryası Hakkında Tartışma Konusu

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dostlar selamlar. Bildiğiniz üzere S23 yakın zamanda tanıtıldı ve genel olarak beğenildi. Ancak kafamda bazı soru işaretleri var.
Batarya konusunda S22 serisinin sorunları vardı. S23'te batarya kapasitesi sadece 200mah arttırıldı ve ek olarak yeni bir işlemci geldi. Sizce bu artış bataryadaki sorunların çözümü için yeterli olur mu?

şahin doğan

80+ Platinum
Ben hala sorunun çözüldüğünü zannetmiyorum. S22 kadar berbat bir pil performansı vermese bile en azından bi iPhone 11-12 kadar olamaz.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben hala sorunun çözüldüğünü zannetmiyorum. S22 kadar berbat bir pil performansı vermese bile en azından bi iPhone 11-12 kadar olamaz.
Benim de korkum bu işte, ön sipariş vereceğim ama daha bataryayı detaylıca inceleyen bi inceleme bulamadım.

şahin doğan

80+ Platinum
Benim de korkum bu işte, ön sipariş vereceğim ama daha bataryayı detaylıca inceleyen bi inceleme bulamadım.
S22 bataryasından iyi olacağı kesin. S22 bataryasını göze alıyorsanız ona göre sipariş verin.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Dostlar selamlar. Bildiğiniz üzere S23 yakın zamanda tanıtıldı ve genel olarak beğenildi. Ancak kafamda bazı soru işaretleri var.
Batarya konusunda S22 serisinin sorunları vardı. S23'te batarya kapasitesi sadece 200mah arttırıldı ve ek olarak yeni bir işlemci geldi. Sizce bu artış bataryadaki sorunların çözümü için yeterli olur mu?
Kanka ben canlı yayını izledim ve anladığım kadarı ile anlatıcak olursam burdaki mevzu kapasite değil de verimlilik arttırıldı, hemde baya. İşlemci sadece s23 serisine özel bir işlemci. Başka cihazlarda bu olmayacak. Snapdragon özel olarak çalıştı. Bataryada yanlış hatırlamıyorsam %34 lük bir kullanım artışı var ki bu baya yüksek bir değer. Bu telefon benim baya hoşuma gitti açıkçası. Kamerası olsun, işlemcisi olsun, grafik kartı olsun (bunda da baya gelişme var ve RT teknolojisi eklendi) bataryası olsun her şeyi ile baya gelişme ve fark konmuş mukemmelbbir cihaz olmuş. Şahsen 40 bin tl gibi bir param olsa veya daha fazla, gözüm kapalı s23 serisi bir telefon alırım. İphone vs yüzüne bile bakmam. Ayrıca da ben book3 ultrayı almayı düşünüyorum. İnşallah saçma bir fiyatı olmaz.

BabaVoss7

80+ Silver
S23 aldım uzun yıllardır samsung kullanmıyodum bugün geldi eve açtım baktım ama daha deneyimleyemedim. Şarj muhabbeti çok dönüyo gibi. Daha hiç şarj etmedim 36 dan 32 ye filan düştü 3 saat açık kalfı kullanmadım 10 dk kullandım günü rahatça kurtarır yani bence. Pilden yana aşırı olmafıkça bi beklentim yok. Olsaydı plus alırdım şahsen

Son düzenleme:

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Bu sadece S22ye özel değil samsungun çoğu telefonlarında batarya problemi var batarya normal telefonlara göre hızlı bitiyor.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Bu sadece S22ye özel değil samsungun çoğu telefonlarında batarya problemi var batarya normal telefonlara göre hızlı bitiyor.
Exynos işlemci olanlarda ,ki ülkemize çoğu öyle geliyor, batarya problemi oluyor cunku hic verimli bir islemci değil. Hem ısınıyor hem tüketimi fazla. Sırf ucuz olsun diye yapılan bisey ama s23 de snapdragon koymayı geç birde snapdragonu telefona özel tasarlattılar. Bence sorunları tamamen çözmüştür bataryada. Deneyimlemek gerekli.

şahin doğan

80+ Platinum
Exynos işlemci olanlarda ,ki ülkemize çoğu öyle geliyor, batarya problemi oluyor cunku hic verimli bir islemci değil. Hem ısınıyor hem tüketimi fazla. Sırf ucuz olsun diye yapılan bisey ama s23 de snapdragon koymayı geç birde snapdragonu telefona özel tasarlattılar. Bence sorunları tamamen çözmüştür bataryada. Deneyimlemek gerekli.
Sadece Exynos olanlarda değil. S22 Exynos'lu model mi ? Sorun işlemci verimliliğinde. S23 serisinde batarya sorunu olursa en başlı nedeni diğer cihazlardan farklı Snapdragon kullanmaları olur.

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
yeni işlemci daha çok güç tükettiğinden arttırmışlardır mah muhtemel benzer batarya performansı olur önceki modelle

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Sadece Exynos olanlarda değil. S22 Exynos'lu model mi ? Sorun işlemci verimliliğinde. S23 serisinde batarya sorunu olursa en başlı nedeni diğer cihazlardan farklı Snapdragon kullanmaları olur.
Hangisi ülkemize geldi bilmiyorum ama s22 de exynos 2200 kullanıldı. Snapdragonlu olan da gelmiş olabilir ama kullanıldı. Ben senin tam tersinde özel olduğu için çözülecek gibi geliyor.
Çünkü s22 de aynısını kullandılar,olmadı. Ben şahsen umutluyum s23 den. Zaman göstericek. Birde sadece 200mah arttırarak %34 geliştirmezsin bu da demek oluyor ki batarya teknolojisi de değişti ve gelişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni işlemci daha çok güç tükettiğinden arttırmışlardır mah muhtemel benzer batarya performansı olur önceki modelle
Dediğim gibi açıklanan batarya gelişmesi %34 ve sadece kapasite ile 34 artmaz. Çok büyük ihtimal batarya teknolojisi de değişti.

şahin doğan

80+ Platinum
Hangisi ülkemize geldi bilmiyorum ama s22 de exynos 2200 kullanıldı. Snapdragonlu olan da gelmiş olabilir ama kullanıldı. Ben senin tam tersinde özel olduğu için çözülecek gibi geliyor.
Çünkü s22 de aynısını kullandılar,olmadı. Ben şahsen umutluyum s23 den. Zaman göstericek. Birde sadece 200mah arttırarak %34 geliştirmezsin bu da demek oluyor ki batarya teknolojisi de değişti ve gelişti.
S22'de aynı işlemciyi kullanmak zorundalardı çünkü o işlemci Samsung yapımıydı. Sorunlu olmasının sebebi de Samsung üretimi olmasıydı. Şimdiki işlemciyi ise TSMC üretiyor ama Samsung yine kendi cihazlarında Samsung üretimi işlemci kullanıyor.
%34 Artış iyi gibi gözüküyor ama düşük değer üzerinden %34 aldığında %34 hiçbir şey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Köroğlu
s22 kullanısıyım . sırf 256gb olduğundan s23e geçerim. batarya sorunum yok. lakin adam akıllı film yükleyemiyorum s22 ye. 30gb sistem 30gb küsür uygulama yiyor. 10gb müzik. 70gb foto video çektiklerimede 10gb saysak. 30 40gb alan kalıyor. bendede 4k , bluray filmler var. 70 80gb yükleyemiyorum. hafıza kartı takılsa 512 lik alırdım.

Top Bottom