Neler Yeni

Android S23 Bataryası Hakkında Tartışma Konusu

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
S22'de aynı işlemciyi kullanmak zorundalardı çünkü o işlemci Samsung yapımıydı. Sorunlu olmasının sebebi de Samsung üretimi olmasıydı. Şimdiki işlemciyi ise TSMC üretiyor ama Samsung yine kendi cihazlarında Samsung üretimi işlemci kullanıyor.
%34 Artış iyi gibi gözüküyor ama düşük değer üzerinden %34 aldığında %34 hiçbir şey.
Yuksek olmasa bile normale dönmüştür. Rahatlıkla bunu söyleyebilirim. Çünkü gerçekten iddialı idi. Ayrıca birde laptop tanıttılar ve almayı düşünüyorum. Görmediyseniz söyleyin özelliklerini yazarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

s22 kullanısıyım . sırf 256gb olduğundan s23e geçerim. batarya sorunum yok. lakin adam akıllı film yükleyemiyorum s22 ye. 30gb sistem 30gb küsür uygulama yiyor. 10gb müzik. 70gb foto video çektiklerimede 10gb saysak. 30 40gb alan kalıyor. bendede 4k , bluray filmler var. 70 80gb yükleyemiyorum. hafıza kartı takılsa 512 lik alırdım.
On siparişi kaçırma derim çünkü bir kod veriyorlar herkese on siparişe özel. 256 fiyatına 500 lük alıyorsun. 500 fiyatına da 1tb alıyorsun, kacirma. Ve watch 5 hediye.

şahin doğan

80+ Platinum
On siparişi kaçırma derim çünkü bir kod veriyorlar herkese on siparişe özel. 256 fiyatına 500 lük alıyorsun. 500 fiyatına da 1tb alıyorsun, kacirma. Ve watch 5 hediye.
O sadece S23 Ultrada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Köroğlu
Yuksek olmasa bile normale dönmüştür. Rahatlıkla bunu söyleyebilirim. Çünkü gerçekten iddialı idi. Ayrıca birde laptop tanıttılar ve almayı düşünüyorum. Görmediyseniz söyleyin özelliklerini yazarım.

kankam. s22 ye 13k sayıyor. dışardan 18kya satarım. kaskosuda var. 2000liradan değerli kılıflarıda var. elimde watch4 44mm ve buds2 pro var. komple set 25kya giderse. s23 256lık alırım. saati watch 5 pro zaten alacam. buds3 pro fln çıkarsa alırım :DDD

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
kankam. s22 ye 13k sayıyor. dışardan 18kya satarım. kaskosuda var. 2000liradan değerli kılıflarıda var. elimde watch4 44mm ve buds2 pro var. komple set 25kya giderse. s23 256lık alırım. saati watch 5 pro zaten alacam. buds3 pro fln çıkarsa alırım :DDD
Hayırlı olsun diyeyim. Bende napim işte 😂 buds2, fit2, j7 prime 2 takiliyorum ikilerle. 😂😂

Top Bottom