ayberkd50
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,077
- İsim
- Ayberk dik
- İlgilendiği Kategoriler
- Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
- ayberkd50
Yuksek olmasa bile normale dönmüştür. Rahatlıkla bunu söyleyebilirim. Çünkü gerçekten iddialı idi. Ayrıca birde laptop tanıttılar ve almayı düşünüyorum. Görmediyseniz söyleyin özelliklerini yazarım.S22'de aynı işlemciyi kullanmak zorundalardı çünkü o işlemci Samsung yapımıydı. Sorunlu olmasının sebebi de Samsung üretimi olmasıydı. Şimdiki işlemciyi ise TSMC üretiyor ama Samsung yine kendi cihazlarında Samsung üretimi işlemci kullanıyor.
%34 Artış iyi gibi gözüküyor ama düşük değer üzerinden %34 aldığında %34 hiçbir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
On siparişi kaçırma derim çünkü bir kod veriyorlar herkese on siparişe özel. 256 fiyatına 500 lük alıyorsun. 500 fiyatına da 1tb alıyorsun, kacirma. Ve watch 5 hediye.s22 kullanısıyım . sırf 256gb olduğundan s23e geçerim. batarya sorunum yok. lakin adam akıllı film yükleyemiyorum s22 ye. 30gb sistem 30gb küsür uygulama yiyor. 10gb müzik. 70gb foto video çektiklerimede 10gb saysak. 30 40gb alan kalıyor. bendede 4k , bluray filmler var. 70 80gb yükleyemiyorum. hafıza kartı takılsa 512 lik alırdım.