Neler Yeni

Yardım S23 FE pili rezalet resmen

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Ya 1 haftadır kafayı yiyeceğim. Bu ne biçim bir pil! Aşırı kötü telefon yapmışlar ya. Eski telefonumda ben daha rahattım. Pili kafama takmıyordum. Şimdi gözüm pilin üstünde. Toplam 35 dakika ekran açık kalmış ve bunların yüzde olarak pil harcamaları %27 etmez. Ama benim şuan %27 pilim gitti. 85'den 58'e düştü. Ben bu telefonu iade etmek istiyorum. Kutusunu falan açtım. İade olur mu? Sorunlu mal bence. Ha bu arada ekranı 2 gün önce çok pil gidiyor diye 60hz'e düşürdüm ve sanal RAM'i kapattım.
hattın çok az çekiyor. sinyal yükseltmek için telefon çok fazla batarya harcıyor. Telefonu uçak moduna alıp bir gün sadece wifide kullanmayı dene. Farkı göreceksin.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
S22 net alınmaz asıl. O daha da beter olabilir. Incehesaptan alma iade edersen bitti bitiyor saticisindan al.
Snapdragonlu ama s22. Pili daha iyi gitmez mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hattın çok az çekiyor. sinyal yükseltmek için telefon çok fazla batarya harcıyor. Telefonu uçak moduna alıp bir gün sadece wifide kullanmayı dene. Farkı göreceksin.
Hocam ama arayanlar olursa ne yapacağım? Eski telefonumda mobil veri hep açıktı. Bir de turkcell kullanıyorum. Arada çekmiyor normalde 3-4 tıkta.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Utku
Bu telefondan sonra ne alayım? Ben apple iPhone 12 düşünüyorum
12 kullanıyorum pil bukadar kötü asla olamaz ama cok ta iyi değil he tabii ki her türlü bundan iyi olacaktır performans ve kamera anlamında aiırı memnunum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
35 dakikada %27 şarj yemiş ise telefonun alev topu gibi ısınıyor olması da lazım. Garantiye yollayın sorun var. Ortalama 6-8 saat arası alman lazım kullanımına göre

Öğrenen_biri

80+ Bronze
a54 kullanıyorum ilk bir hafta baya iyiydi, sonra 1-1,5 ay beni zorladı ama şu an gayette iyi gidiyor pil.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
35 dakikada %27 şarj yemiş ise telefonun alev topu gibi ısınıyor olması da lazım. Garantiye yollayın sorun var. Ortalama 6-8 saat arası alman lazım kullanımına göre
Hiç sıcak değil telefon. Bugün babamla da konuşup incehesap'a iade isteği göndereceğim.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Eski telefonumda mobil veri hep açıktı
eski telefonunda işlemci güçsüzdü, zar zor sana 30fps veriyordu. Güç tüketimi de azdı.
Exynos 2200 fazla güçlü, sana son grafik ve 60 fps vermeye çalıştığından çok batarya tüketiyorsun. Eğer iki cihaz da aynı ayarda olsa daha fazla gittiğini göreceksin.
ama 30 dakikada %30 pil yemesi fazla, belki cihazda fabrikasyon sıkıntı vardır (düşük kalite mosfet, düşük kalite çeviriciler denk gelmiştir), servisin görmesini tavsiye ederim.

ısınma konusunda cihaz nasıl ?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
eski telefonunda işlemci güçsüzdü, zar zor sana 30fps veriyordu. Güç tüketimi de azdı.
Exynos 2200 fazla güçlü, sana son grafik ve 60 fps vermeye çalıştığından çok batarya tüketiyorsun. Eğer iki cihaz da aynı ayarda olsa daha fazla gittiğini göreceksin.
ama 30 dakikada %30 pil yemesi fazla, belki cihazda fabrikasyon sıkıntı vardır, servisin görmesini tavsiye ederim.

ısınma konusunda cihaz nasıl ?
Isınmıyor çok. Aldığım günde pubg mobile oyanmıştık kardeşimle. Hafif bir sıcaklık vardı. Normal kullanımda ısınmıyor.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
ben olsam s23 fe yerine 13 pro tercih ederdim.
video bir tık geride de olsa istekleriniz konusunda çok daha ön planda.

bu arada fiyatı doğru değil o sitede

Top Bottom