S22 net alınmaz asıl. O daha da beter olabilir. Incehesaptan alma iade edersen bitti bitiyor saticisindan al.Almayın hocam. S22 almadığıma pişman oldum ben.
hattın çok az çekiyor. sinyal yükseltmek için telefon çok fazla batarya harcıyor. Telefonu uçak moduna alıp bir gün sadece wifide kullanmayı dene. Farkı göreceksin.Ya 1 haftadır kafayı yiyeceğim. Bu ne biçim bir pil! Aşırı kötü telefon yapmışlar ya. Eski telefonumda ben daha rahattım. Pili kafama takmıyordum. Şimdi gözüm pilin üstünde. Toplam 35 dakika ekran açık kalmış ve bunların yüzde olarak pil harcamaları %27 etmez. Ama benim şuan %27 pilim gitti. 85'den 58'e düştü. Ben bu telefonu iade etmek istiyorum. Kutusunu falan açtım. İade olur mu? Sorunlu mal bence. Ha bu arada ekranı 2 gün önce çok pil gidiyor diye 60hz'e düşürdüm ve sanal RAM'i kapattım.
Snapdragonlu ama s22. Pili daha iyi gitmez mi?S22 net alınmaz asıl. O daha da beter olabilir. Incehesaptan alma iade edersen bitti bitiyor saticisindan al.
Hocam ama arayanlar olursa ne yapacağım? Eski telefonumda mobil veri hep açıktı. Bir de turkcell kullanıyorum. Arada çekmiyor normalde 3-4 tıkta.hattın çok az çekiyor. sinyal yükseltmek için telefon çok fazla batarya harcıyor. Telefonu uçak moduna alıp bir gün sadece wifide kullanmayı dene. Farkı göreceksin.
S22 serisi ısınma ve ısınma yüzünden pil çabuk bitiyor kroniktir bu foruma bak görürsün.Snapdragonlu ama s22. Pili daha iyi gitmez mi?
12 kullanıyorum pil bukadar kötü asla olamaz ama cok ta iyi değil he tabii ki her türlü bundan iyi olacaktır performans ve kamera anlamında aiırı memnunumBu telefondan sonra ne alayım? Ben apple iPhone 12 düşünüyorum
Hiç sıcak değil telefon. Bugün babamla da konuşup incehesap'a iade isteği göndereceğim.35 dakikada %27 şarj yemiş ise telefonun alev topu gibi ısınıyor olması da lazım. Garantiye yollayın sorun var. Ortalama 6-8 saat arası alman lazım kullanımına göre
eski telefonunda işlemci güçsüzdü, zar zor sana 30fps veriyordu. Güç tüketimi de azdı.Eski telefonumda mobil veri hep açıktı
S22 kadar kotu telefon yok kullanamadıktan sonra ne yapıyım ben telefonuS22 net alınmaz asıl. O daha da beter olabilir. Incehesaptan alma iade edersen bitti bitiyor saticisindan al.
Isınmıyor çok. Aldığım günde pubg mobile oyanmıştık kardeşimle. Hafif bir sıcaklık vardı. Normal kullanımda ısınmıyor.eski telefonunda işlemci güçsüzdü, zar zor sana 30fps veriyordu. Güç tüketimi de azdı.
Exynos 2200 fazla güçlü, sana son grafik ve 60 fps vermeye çalıştığından çok batarya tüketiyorsun. Eğer iki cihaz da aynı ayarda olsa daha fazla gittiğini göreceksin.
ama 30 dakikada %30 pil yemesi fazla, belki cihazda fabrikasyon sıkıntı vardır, servisin görmesini tavsiye ederim.
ısınma konusunda cihaz nasıl ?