s23 fe ye 20K vereceğime 2 tane redmi alırım bendeRedmi almam hocam
Ben normalde nothing Phone 1 alacaktım. Sürpriz oldu bu telefon.s23 fe ye 20K vereceğime 2 tane redmi alırım bende
alıyorsan ya s23 alıp en iyisini alacaksın. Yada orta seviyeye düşüyorsan F/P olanı alacaksın.
çok kötü telefon, iyi olmuş almadığın. Sırf arkasındaki ledleri için tonla para istiyorlar.nothing Phone 1 alacaktım
pixel tek geçerim o konuda.Yok hocam kötü değildi. Kaliteliydi, arayüzü sadeydi. Güzel telefondu. İade edersem o telefona bakacağım.
hocam yd çift simli ip13 pro + 6s yap bence ben yazın böyle yapmayı düşünüyorum eğer başarılı olursamYok hocam kötü değildi. Kaliteliydi, arayüzü sadeydi. Güzel telefondu. İade edersem o telefona bakacağım.
7s gen 2 den bir cacık olmaz hele bu fiyata hiçbir şey olmaz. Bu bütçenin cihazı bence GT 2 Proben olsam s23 fe yerine 13 pro tercih ederdim.
video bir tık geride de olsa istekleriniz konusunda çok daha ön planda.
bu arada fiyatı doğru değil o sitede
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256 GB 8 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256 GB 8 GB fiyatları 11.199,45 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256 GB 8 GB özelliklerini incele, 140 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Bütçe varsa s22 ultra 256gb alınır bütçe çıkışıyorsa s23 ultraya da bakın.S22 alayım mı hocam? Sıfır.
7 saat 20 dakika gayet iyi ve standart. İyi bile diyebilirim. Amiral seviyelerine cok yakınTelefonun bataryasını ben de yetersiz buluyorum ama senin bataryan sorunlu muhtemelen.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Not: 120hz kullanıyorum.
Bunlar son 2 gün, iyi kullanımlar diyebilirim ama ağır kullanımda da 5 saatin altına inmedim. Senin pil bozuk olmalı, garanti kapsamında değişirler. Değiştikten sonra bana yazarsan daha iyi olması için birkaç tavsiye verebilirim.