Lise 10. sınıf öğrencisiyim ortalama düzeyde oyun oynuyorum fotoğraf vs arada çekerim hangisi benim için daha mantıklı olur uzun süre Samsung telefon kullandım artık bir değişiklik istiyorum ama karar veremedim aradaki farka değer mi?
S23 aldım memnunum annem iPhone 13 kullanıyor ve ufak diğer kasalarına göre pek hoşuma gitmiyor hissiyat olarakLise 10. sınıf öğrencisiyim ortalama düzeyde oyun oynuyorum fotoğraf vs arada çekerim hangisi benim için daha mantıklı olur uzun süre Samsung telefon kullandım artık bir değişiklik istiyorum ama karar veremedim aradaki farka değer mi?
Androidden devam hocamLise 10. sınıf öğrencisiyim ortalama düzeyde oyun oynuyorum fotoğraf vs arada çekerim hangisi benim için daha mantıklı olur uzun süre Samsung telefon kullandım artık bir değişiklik istiyorum ama karar veremedim aradaki farka değer mi?
iPhone geçersen bidaha bırakamazsınLise 10. sınıf öğrencisiyim ortalama düzeyde oyun oynuyorum fotoğraf vs arada çekerim hangisi benim için daha mantıklı olur uzun süre Samsung telefon kullandım artık bir değişiklik istiyorum ama karar veremedim aradaki farka değer mi?
ikisi de 6.1 inç.S23 aldım memnunum annem iPhone 13 kullanıyor ve ufak
Harbiden öyleymiş amaikisi de 6.1 inç.
İphone al düşünme android çöpLise 10. sınıf öğrencisiyim ortalama düzeyde oyun oynuyorum fotoğraf vs arada çekerim hangisi benim için daha mantıklı olur uzun süre Samsung telefon kullandım artık bir değişiklik istiyorum ama karar veremedim aradaki farka değer mi?
Android'de iosa geçmen sana garip gelicektir s23 hem daha güncel hemde daha iyi bir cihaz ben olsam s23 alırdım ama senin keyfine kalmış ne istiyosan onu alLise 10. sınıf öğrencisiyim ortalama düzeyde oyun oynuyorum fotoğraf vs arada çekerim hangisi benim için daha mantıklı olur uzun süre Samsung telefon kullandım artık bir değişiklik istiyorum ama karar veremedim aradaki farka değer mi?
iki telefon aynı boyutta çamur atmak için yazmışsın.S23 aldım memnunum annem iPhone 13 kullanıyor ve ufak diğer kasalarına göre pek hoşuma gitmiyor hissiyat olarak