S23 mü iPhone 13 mü daha mantıklı ?

Kardeşim istediğin kadar araştır bu fiyatlara alabileceğin en iyi telefon S23. Ha iphone 14 alabiliyorsan ne ala onu al
 
S23 aldım memnunum annem iPhone 13 kullanıyor ve ufak diğer kasalarına göre pek hoşuma gitmiyor hissiyat olarak
Ufak diyorsun da 2 cihazında ekran boyutu aynı diye biliyorum. S22 cihazı İphone 12,13,14 ile aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 yıl 2 yıl sonra min %50 zarar etmek istiyorsan s23 al. 3 yıl sonra kasmaya başlarsa ki 1. Yılda bile başlıyor hatta kutudan çıkarınca bile anlık drop yediğin oluyor. S22 kullandım 4 ay. Şuan 14 pmx kullanıyorum
 
Bundan yaklaşık 5-6 ay sonra iPhone 13 alınsa ileriye dönüklük için yanlış bir şey mi olur? Ama ilk defa ios kullanmak isteyen kullanıcı olarak düşünün. Güncelleme desteği vs. 5 bin tl daha verilip iPhone 14 almak mantıklı mı? Herkes özellik olarak mantıksız diyor ama her şeyi göze koyarsak yine aynı olur mu?
 
Bundan yaklaşık 5-6 ay sonra iPhone 13 alınsa ileriye dönüklük için yanlış bir şey mi olur? Ama ilk defa ios kullanmak isteyen kullanıcı olarak düşünün. Güncelleme desteği vs. 5 bin TL daha verilip iPhone 14 almak mantıklı mı? Herkes özellik olarak mantıksız diyor ama her şeyi göze koyarsak yine aynı olur mu?
Hocam düz 13 ve 14 arasında fark yok denecek kadar az, eğer sağlam bir şey alayım almışken diyorsan kesinlikle 2.el 13 Pro öneririm
 
Milyon kere konuşuldu konulara bakarsan eğer. Bence s 23
 
Hocam düz 13 ve 14 arasında fark yok denecek kadar az, eğer sağlam bir şey alayım almışken diyorsan kesinlikle 2.el 13 Pro öneririm
İkinci el telefon almam ben hocam. 28 bine iPhone 13 almayı planlıyorum zamda gelmezse fakat telefon ben alana kadar neredeyse 2 yıllık telefon olacak hani daha güncel olan 14'ü tercih etmek gereksiz mi?
 
Bence ne yapacağına bağlı. Eğer oyun oynarim diyorsan bence samsung al şarj konusunda önde. Eğer yok o taraflarda gözüm diyorsan benim için instagrama attığım gönderinin kalitesi önemli ben onunla ilgilenirim diyorsan iphone al. Şarjım olsun günü rahat cıkarayımdiyorsan samsung. Ben apk kullanırım lazım olur benim bazi işlerim var dersen samsung. Bilgisayarım mac uyumlu olsun dersen iphone al. Yok bende windows var veri atma işlemleri kolay olsun diyorsan samsung al. Bulut depolamaya aylık para verecek halim yok diyorsan samsung al . Kamerada ben zoom da kullanırım asıl mod da kullanırim dersen samsung. Zoomla ne işim olacak biraz şeklimiz olsun ortamlarda dersen iphone al. Zaten özellik olarak çoğu yerde birbirlerine yakınlar. Olay ios android olmasinda bir de kullanıma bağlı değişikliklerde kopuyor. Telefon aldıktan sonrasını da düsünmen lazım derik meseka ekran kırıldı şu oldu bu oldu ne bileyim face id bozduldu (tamir ettirme olayları),hangisini daha kolay yaptirirsin daha rahatına gider falan fistan. Yani sonuç olarak sana kalmıs isteklerin doğrultusuna göre şekillenir.
 
Ufak diyorsun da 2 cihazında ekran boyutu aynı diye biliyorum. S22 cihazı İphone 12,13,14 ile aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 yıl 2 yıl sonra min %50 zarar etmek istiyorsan s23 al. 3 yıl sonra kasmaya başlarsa ki 1. Yılda bile başlıyor hatta kutudan çıkarınca bile anlık drop yediğin oluyor. S22 kullandım 4 ay. Şuan 14 pmx kullanıyorum
Ya alakasi yok yillarca android telefon kullandim hicte oyle bisi olmadi
 
iphone tabii ki
 
iPhone geri satarken iyi paraya satarsın da Samsung ve android sanmıyorum
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,695
Mesajlar
10,442,873
Üyeler
184,042
Son üye
Nostramt
Geri
Top