İphone 13 Hala Alınır Mı?

Merhabalar Ben yaklaşık 1 ay sonra telefon alacağım fakat İphone 13 mü yoksa 14 mü alsam karar veremedim sizce ne almalıyım yada bunlar dışında bir modelde önerebilirsiniz 13 alınır mı?
13 pro alabilirsen en iyisi o olur

Hocam öncelikle teşekkür ediyorum. Genel olarak Bir sorum olacaktı androidden geçeceğim için çok bilmiyorum ama bu Icloud hesapları falan sıkıntı çıkarmıyor değil mi ?
ben https://www.hepsiburada.com/tecno-s...-siyah-p-HBCV00002OS0SU?magaza=TELEFONBORSASI böyle bi ihtiyardan geçtim. gmailim neyse ona açtım hesabı bir sıkıntı çekmedim. Ama sen icloud aç sonra yok google alanın doldu gel üyelik al bla bla sıfırdan rehberi uygulamaları kurmark en temizi.

iPhone şartsa alternatifi olmuyor zaten sıfır olarak. iPhone 14 yerine de 16e daha alınır geliyor açıkçası.

Merhabalar Ben yaklaşık 1 ay sonra telefon alacağım fakat İphone 13 mü yoksa 14 mü alsam karar veremedim sizce ne almalıyım yada bunlar dışında bir modelde önerebilirsiniz 13 alınır mı?
hocam kusura bakmayında 30k ya 13 alacağıma babalar gibi s24 alırdım
büyük istersen s24fe hemde uygun olsun dersen

kamera çok önemli bu bütçedeki en iyisi olsun dersende honor 200 pro al derdim
13 çıkalı nerdeyse 4 sene olucak
zaten ömrüne 5 yıl biçiyor apple

Saydığın cihazlar kamera olarak 13 ün çok altında

Çok eksisi var. Geniş açı yok, çentik yok o yok bu yok. Bataryası nispeten diğerlerine göre iyi bir kac yıl daha güncelleme alcak diye değmez bence. Benim 15 alcak paramda vardı 13 aldım çünkü bir kaç küçük farklarından başka bir şey yok. Aradaki değişen 10 20 bin tl ye de değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iPhone 7 kullandım 1 yıl önce power bankim olmadığı için sattım. 7 çıkalı 8 yıl olmuş. 7. yaşında şarj dışı beni üzmedi. 13 çok daha güncel bir cihaz. Kafadan bi 5 yıl daha götürür. Fiyatı da 1 yıl önce aldığımız 39k dan 32 ye düşmüşken kaçırılmaması lazım.

Arkadaşım ve babam kullanıyor babam alo demek için arkadaşımda turnuvada kullanıyor bu en son ki pubg m de kassa girmezdi sıra olarak ta iyi yerdeydi.

Şunuda belirttim ip13 HDR 60fps te kasmazken ip11 akıcı/dengeli 60 fps te kasıyor

Her ikisinde de soğutucu yok ve kaynak paketleride yarı yüklenmiş şekilde pubg m de

Arkadaşım ve babam kullanıyor babam alo demek için arkadaşımda turnuvada kullanıyor bu en son ki pubg m de kassa girmezdi sıra olarak ta iyi yerdeydi.

Şunuda belirttim ip13 HDR 60fps te kasmazken ip11 akıcı/dengeli 60 fps te kasıyor

Her ikisinde de soğutucu yok ve kaynak paketleride yarı yüklenmiş şekilde pubg m de
Hocam dediğim gibi telefondan oyun oynama taraftarı değilim pek

Yazımın tamamını okuyun.
iPhone şartsa alternatifi olmuyor zaten sıfır olarak. iPhone 14 yerine de 16e daha alınır geliyor açıkçası.
''iPhone 13 artık eskidiğinden dolayı sıfır olarak alınabilir gelmiyor. iPhone 14 yerine de iPhone 16e alınabilir geliyor çünkü önemli olan konularda daha güncel, daha iyi. Bazı farkları olduğundan dolayı da buna göre karar vermek gerekiyor'' anlamında bir yazı da yazıyor yukarıda.

Arada 10k fark bulunuyor, nasıl alınacağına göre fark daha da kapanabilir. iPhone'un düz modelleri tek tük zaten. Alıcı kişi de hangi özellik gerekir hangisi gerekmez diye karar verebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,379
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri