İphone 13 Hala Alınır Mı?

''iPhone 13 artık eskidiğinden dolayı sıfır olarak alınabilir gelmiyor. iPhone 14 yerine de iPhone 16e alınabilir geliyor çünkü önemli olan konularda daha güncel, daha iyi. Bazı farkları olduğundan dolayı da buna göre karar vermek gerekiyor'' anlamında bir yazı da yazıyor yukarıda.

Arada 10k fark bulunuyor, nasıl alınacağına göre fark daha da kapanabilir. iPhone'un düz modelleri tek tük zaten. Alıcı kişi de hangi özellik gerekir hangisi gerekmez diye karar verebilir.
14 le 16e zaten aynı para. 14 alcak para varsa 16e alınabilir ama çok saçma. Bu cihaz eski almayalım makarasını anlamıyorum. Hala taş gibi bir ürün. 16e alsan da 13 alsan da bir şey farketmeyecek. 2 si de günün sonunda 60 hz hacı ağabey. Biri 120 diğeri 60hz biri lcd diğeri oled. Biri telefotolu diğerinde o kamera olmasaydı eyvallahta. 32 ile 42 arasında 10k var yarım asgari ücret say kafadan ve DEĞMEZ!

14 le 16e zaten aynı para. 14 alcak para varsa 16e alınabilir ama çok saçma. Bu cihaz eski almayalım makarasını anlamıyorum. Hala taş gibi bir ürün. 16e alsan da 13 alsan da bir şey farketmeyecek. 2 si de günün sonunda 60 hz hacı ağabey. Biri 120 diğeri 60hz biri lcd diğeri oled. Biri telefotolu diğerinde o kamera olmasaydı eyvallahta. 32 ile 42 arasında 10k var yarım asgari ücret say kafadan ve DEĞMEZ!
Öncelikle farklı fikirlerin gelmesi gerekiyor artık, sürekli aynı yazıların yazılması yerinde saymak olur.

14 le 16e zaten aynı para. 14 alcak para varsa 16e alınabilir ama çok saçma.
Bu kendi fikrindir, başkası için geçerli değildir, bunda karar kılmak gerekiyor.
Bu cihaz eski almayalım makarasını anlamıyorum. Hala taş gibi bir ürün.
Cihazın eski olmasından öte sundukları bu zamana göre eski. Günlük kullanım için çoğu model hâlen iyi olabilir, iPhone modelleri de kendi özellerinde iyi olabilir. Taş gibi şeklindeki övme biçimi de kendi fikrin, nesnel değil.
16e alsan da 13 alsan da bir şey farketmeyecek.
Çok uzun süreli kullanımda fark oluşabilir. Kısa süreli kullanımda yine yukarıda yazıldığı gibi çoğu model fark etmeyecektir.
32 ile 42 arasında 10k var yarım asgari ücret say kafadan ve DEĞMEZ!
16e yazan farklı kullanıcılar da olabilir, onlara da bu şekilde diretiyor musun mesela?

Merhabalar Ben yaklaşık 1 ay sonra telefon alacağım fakat İphone 13 mü yoksa 14 mü alsam karar veremedim sizce ne almalıyım yada bunlar dışında bir modelde önerebilirsiniz 13 alınır mı?
hocam 4 ay önce aldım benim gözümde iphone larn hepsi belirli bir kitlede aynı birçok arkadaşım 13 ten 11 den 16 ya geçti ne farkı var dediğimde hepsi 16 işte diyor yani telefon senin için böyle ağam saham özellik ihtiyacın olan bir şey değilse 13 öneririm bütçe varsa 14 al hem yazılım olarak daha geç eskir hemde ufak tefek farkları var dediğim gibi bir abim 12 pro dan 15 pro max e geçti ne farkı var dediğimde kamerası büyük diyor hiçbirinin günlük kullanımında fark yaratıcak bir durum olduğunu görmedim

13 ile 14 arasında fark yok bildiğin. Alınmaz

Merhabalar Ben yaklaşık 1 ay sonra telefon alacağım fakat İphone 13 mü yoksa 14 mü alsam karar veremedim sizce ne almalıyım yada bunlar dışında bir modelde önerebilirsiniz 13 alınır mı?
Dostum iPhone yerine S24 veya s24+ almanı şiddetle tavsiye ederim. İPhone 13-14-15'ten s24+ a geçenler memnun kalıyor. Seninde kalacağını tahmin ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,141
Üyeler
183,389
Son üye
Serhadreis
Geri