Neler Yeni

S23 mü iPhone 13 mü daha mantıklı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
İlyas Acar
Kardeşim istediğin kadar araştır bu fiyatlara alabileceğin en iyi telefon S23. Ha iphone 14 alabiliyorsan ne ala onu al

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,319
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
Furkan Görür
S23 aldım memnunum annem iPhone 13 kullanıyor ve ufak diğer kasalarına göre pek hoşuma gitmiyor hissiyat olarak
Ufak diyorsun da 2 cihazında ekran boyutu aynı diye biliyorum. S22 cihazı İphone 12,13,14 ile aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 yıl 2 yıl sonra min %50 zarar etmek istiyorsan s23 al. 3 yıl sonra kasmaya başlarsa ki 1. Yılda bile başlıyor hatta kutudan çıkarınca bile anlık drop yediğin oluyor. S22 kullandım 4 ay. Şuan 14 pmx kullanıyorum

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Bundan yaklaşık 5-6 ay sonra iPhone 13 alınsa ileriye dönüklük için yanlış bir şey mi olur? Ama ilk defa ios kullanmak isteyen kullanıcı olarak düşünün. Güncelleme desteği vs. 5 bin tl daha verilip iPhone 14 almak mantıklı mı? Herkes özellik olarak mantıksız diyor ama her şeyi göze koyarsak yine aynı olur mu?

Aderal

80+ Bronze
Bundan yaklaşık 5-6 ay sonra iPhone 13 alınsa ileriye dönüklük için yanlış bir şey mi olur? Ama ilk defa ios kullanmak isteyen kullanıcı olarak düşünün. Güncelleme desteği vs. 5 bin TL daha verilip iPhone 14 almak mantıklı mı? Herkes özellik olarak mantıksız diyor ama her şeyi göze koyarsak yine aynı olur mu?
Hocam düz 13 ve 14 arasında fark yok denecek kadar az, eğer sağlam bir şey alayım almışken diyorsan kesinlikle 2.el 13 Pro öneririm

BabaVoss7

80+ Silver
Milyon kere konuşuldu konulara bakarsan eğer. Bence s 23

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Hocam düz 13 ve 14 arasında fark yok denecek kadar az, eğer sağlam bir şey alayım almışken diyorsan kesinlikle 2.el 13 Pro öneririm
İkinci el telefon almam ben hocam. 28 bine iPhone 13 almayı planlıyorum zamda gelmezse fakat telefon ben alana kadar neredeyse 2 yıllık telefon olacak hani daha güncel olan 14'ü tercih etmek gereksiz mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdülkadir duran
Bence ne yapacağına bağlı. Eğer oyun oynarim diyorsan bence samsung al şarj konusunda önde. Eğer yok o taraflarda gözüm diyorsan benim için instagrama attığım gönderinin kalitesi önemli ben onunla ilgilenirim diyorsan iphone al. Şarjım olsun günü rahat cıkarayımdiyorsan samsung. Ben apk kullanırım lazım olur benim bazi işlerim var dersen samsung. Bilgisayarım mac uyumlu olsun dersen iphone al. Yok bende windows var veri atma işlemleri kolay olsun diyorsan samsung al. Bulut depolamaya aylık para verecek halim yok diyorsan samsung al . Kamerada ben zoom da kullanırım asıl mod da kullanırim dersen samsung. Zoomla ne işim olacak biraz şeklimiz olsun ortamlarda dersen iphone al. Zaten özellik olarak çoğu yerde birbirlerine yakınlar. Olay ios android olmasinda bir de kullanıma bağlı değişikliklerde kopuyor. Telefon aldıktan sonrasını da düsünmen lazım derik meseka ekran kırıldı şu oldu bu oldu ne bileyim face id bozduldu (tamir ettirme olayları),hangisini daha kolay yaptirirsin daha rahatına gider falan fistan. Yani sonuç olarak sana kalmıs isteklerin doğrultusuna göre şekillenir.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,058
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Ufak diyorsun da 2 cihazında ekran boyutu aynı diye biliyorum. S22 cihazı İphone 12,13,14 ile aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 yıl 2 yıl sonra min %50 zarar etmek istiyorsan s23 al. 3 yıl sonra kasmaya başlarsa ki 1. Yılda bile başlıyor hatta kutudan çıkarınca bile anlık drop yediğin oluyor. S22 kullandım 4 ay. Şuan 14 pmx kullanıyorum
Ya alakasi yok yillarca android telefon kullandim hicte oyle bisi olmadi

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN