S23 neden çok ısınıyor?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Bildiğim kadarıyla S23 de ısınma sorunu vs yok ama bendeki cihaz eski cihaza göre baya sıcak. Neden olabilir?

Şarjda oynama. Pil lazımsa Battery Bypass kullan.

Virüs bulaşmış olabilir veya farkında olmadan yaptığınız bir şey neden oluyor olabilir.

apk dosyalar olabilir ve zaten buz gibi bir cihaz değil kamera açık kalmış olabilir

Cihaz 2 günlük daha pek bir şey indirmedim. İlk gün zaten alev gibiydi ilk kurulumdan dolayıdır dedim ama hala sıcak.
Yeniden başlatmayı dene, store dışında indirdiğin uygulama varsa virüs bulaşmış olabilir.

Cihaz 2 günlük daha pek bir şey indirmedim. İlk gün zaten alev gibiydi ilk kurulumdan dolayıdır dedim ama hala sıcak.
Servise götürün, ben de S23 kullanıyorum ama hiç ısınma sorunu yaşamadım. 2 günlükse ve ilk açılışta bile oluyorsa servis sorunu incelesin.

Servise götürün, ben de S23 kullanıyorum ama hiç ısınma sorunu yaşamadım. 2 günlükse ve ilk açılışta bile oluyorsa servis sorunu incelesin.
ilk açılışta olur da devam etmesi saçma geldi. Zaten önümüz bayram hala sıkıntı varsa bayram sonrası bakarım.

ilk açılışta olur da devam etmesi saçma geldi. Zaten önümüz bayram hala sıkıntı varsa bayram sonrası bakarım.
İlk açılışta bende öyle bir ısınma sorunu olmamıştı, ondan dedim. Siz dediğim gibi bayram sonrası servise götürüp kontrol ettirin, üretim hatası bir şey olabilir.

Sanırım sizin cihazda sorun var. Şansınıza size denk gelmiş :)

İlk açılışta bende öyle bir ısınma sorunu olmamıştı, ondan dedim. Siz dediğim gibi bayram sonrası servise götürüp kontrol ettirin, üretim hatası bir şey olabilir.
Bugün bir yakınıma da kargodan S23 gelecek onunla kıyaslarım ikisi de aynı ise sorun yoktur sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,398
Üyeler
190,911
Son üye
maxisero
Geri