ensareiz
80+ Silver
Bütün Samsung s serisini kullandım şuan düz s24 kullanıyorumsiz s23u mu kullanıyorsunuz?
Bütün Samsung s serisini kullandım şuan düz s24 kullanıyorumsiz s23u mu kullanıyorsunuz?
ben s23u kullanıyorum lag falan yok da o yüzden merak ettim teşekkür ederimBütün Samsung s serisini kullandım şuan düz s24 kullanıyorum
Recovery mod girip wipe cache partition yapın kalıntı dosyalar temizlensin. Bende S23 var one ui 6.1 yağ gibi akıyor.one uı6.1 kullanan hiçbir cihaz stabil değil bunun kimse aksini idda edemez telefon lag dolu
İşe yarıyor mu ciddenRecovery mod girip wipe cache partition yapın kalıntı dosyalar temizlensin. Bende S23 var one ui 6.1 yağ gibi akıyor.
iPhone ye göre lag var zaten yoksa abartılıacak kadar yokben s23u kullanıyorum lag falan yok da o yüzden merak ettim teşekkür ederim
One Ui 6.1 rezalet bir şey (S9+ tabletimde sorun çıkardı en azından telefon açısından yorumsuzum)s23u nun neyi stabil değil mesela
Ne gibi sorunOne Ui 6.1 rezalet bir şey (S9+ tabletimde sorun çıkardı en azından telefon açısından yorumsuzum)
Evet şuan yaptım gerçekten işe yarıyor bir nebzeRecovery mod girip wipe cache partition yapın kalıntı dosyalar temizlensin. Bende S23 var one ui 6.1 yağ gibi akıyor.
Önceki sürümde sorunsuz çalışan uygulamalar yanıt vermiyor hataları vermeye başladı. Samsung destekle kaç kez konuştum çözemediler sorunu ve önceki sürümlere kıyasla epey laglanmaya başladıNe gibi sorun
Umarım one ui7 ile bütün sorunlar ortadan kalkarÖnceki sürümde sorunsuz çalışan uygulamalar yanıt vermiyor hataları vermeye başladı. Samsung destekle kaç kez konuştum çözemediler sorunu ve önceki sürümlere kıyasla epey laglanmaya başladı
Tableti artık sadece video izlemek ve not almak için kullandığım için istediği kadar bozulsun önemli değilde en güncel cihazlarda şunu yaşamak koyuyor. One ui7'den ümitliyim bu sefer düzeltmişlerdir muhtemelenUmarım one ui7 ile bütün sorunlar ortadan kalkar
One ui 7 geliyor zaten.one uı6.1 kullanan hiçbir cihaz stabil değil bunun kimse aksini idda edemez telefon lag dolu
Gelmiyor diye bir şey demedimOne ui 7 geliyor zaten.
Erteleye erteleye bir hâl oldular kesinlikle düzeltmişlerdirrTableti artık sadece video izlemek ve not almak için kullandığım için istediği kadar bozulsun önemli değilde en güncel cihazlarda şunu yaşamak koyuyor. One ui7'den ümitliyim bu sefer düzeltmişlerdir muhtemelen