S23 ULTRA IMEI SORUNU

Peki hocam başka cihazın imeisini bile mi atamıyoruz?
Yok hocam maalesef. Server kaydı zaten başka cihazın imesini yazılım olarak atıyorlardı fabrikada gösterip ama samsung kapattı. Belki küçük ihtimal direnç kaydı yapıyoruz diyen yerler olabilir onlara asla ve kesinlikle bulaşma. 8 ay kullanabildiğin telefonu hiç kullanılmaz halede getirebilirler. Anakart a müdahale var direnç kayıtta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam başka cihazın imeisini bile mi atamıyoruz?

Bende madem hem ucuz hemde daha güçlü en fazla yanımda eski telefonumu gezdiririm diye düşünmüştüm artık ne kadar iyi yaptım bilmiyorum
Tamam işte hocam. Aynı düşündüğünüz gibi. Yanınızda 1 telefon gezdirin. Nolcak. Açın sesini full atın çantaya paylaşın İnterneti. Arayan olursa çıkarır bakarsınız. Olmazsa çantadan bile çıkarmazsınız.

Yok hocam maalesef. Server kaydı zaten başka cihazın imesini yazılım olarak atıyorlardı fabrikada gösterip ama samsung kapattı. Belki küçük ihtimal direnç kaydı yapıyoruz diyen yerler olabilir onlara asla ve kesinlikle bulaşma. 8 ay kullanabildiğin telefonu hiç kullanılmaz halede getirebilirler. Anakart a müdahale var direnç kayıtta.

Tamam işte hocam. Aynı düşündüğünüz gibi. Yanınızda 1 telefon gezdirin. Nolcak. Açın sesini full atın çantaya paylaşın İnterneti. Arayan olursa çıkarır bakarsınız. Olmazsa çantadan bile çıkarmazsınız.
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim bilgi için

Oluyordu da s25 serisi çıkmasıyla kapandı hocam. Artık samsungları kayıt ettiremiyorsunuz. En azından server olarak. Şuan güncel açık olan bir tek xiaomi var. Redmi 11 i 4 ay 2. Telefon olarak kullan ki şimdiye kader öyle yapmışsınızdır muhtemelen. Öyle devam etmeniz lazım.
kanka bende şuan s10e var ben mesela buna imei attıramazmıyım?birde ben tele format atınca imei gitmiyor sadece sertifika gidiyor sertifika atmaya engel bir durum varmı

kanka bende şuan s10e var ben mesela buna imei attıramazmıyım?birde ben tele format atınca imei gitmiyor sadece sertifika gidiyor sertifika atmaya engel bir durum varmı
IMEI artırma olayını bilmiyorum da dirençli artırdığın zaman IMEI gitmiyor başka şekilde artırırsan bildiğim kadarıyla güncelleme v.b bişey yaptığın zaman cihaz Boot ekranında açılıp kapanıyor ekran gelmiyor en azından Xiomide öyle görmüştüm Samsung da ne olur benzeri mi olur bilmem

Şuan yeni aldım s23 ultraya sahibim birde redmi 11 herhalde kalan 4 ayda iş adamı gibi gezecez 😀 ama farklı bir çözümü olan varsa söylerse sevinirim bu konularda biraz bilgisizim e sim arama yönlendirme v.b nasıl olur bilmiyorum
Bazıları 8 ay daha uzatabiliyor şansına kalmış bir kaç yere sor

Hocam illa IMEI artırmak zorunda mıyız her sene yenileniyor dimi bir yerden son cihaz kullanılmaz hale gelmiyor

Hocam illa IMEI artırmak zorunda mıyız her sene yenileniyor dimi bir yerden son cihaz kullanılmaz hale gelmiyor
Evet hocam her sene yenileniyor. 2026 nın 8. ayına kadar açık olcak. (değişmezse.)(edit 8. ay dahil 4+4)

Samsungların hiçbirine yok hocam. Modelle değil. Xiaomilerde genel olarak var. Benim bir tandığımda server kayıtlı redmi note 13 pro plus var. Format atmadık ama güncellemede vs. sorun çıkmıyor. Sertifika tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum hocam maalesef.

4+4 8 ay yapmış hocamda kalan 4 ay napabilirim diye soruyor sanırım.

Son düzenleme:
Hocam ben server kayıt yaptırdım kapanmadan önce 5k para verdim açtırma vs yapmıyorum.
Evet hocam her sene yenileniyor. 2026 nın 8. ayına kadar açık olcak. (değişmezse.)(edit 8. ay dahil 4+4)

Samsungların hiçbirine yok hocam. Modelle değil. Xiaomilerde genel olarak var. Benim bir tandığımda server kayıtlı redmi note 13 pro plus var. Format atmadık ama güncellemede vs. sorun çıkmıyor. Sertifika tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum hocam maalesef.

4+4 8 ay yapmış hocamda kalan 4 ay napabilirim diye soruyor sanırım.
Benim kuzenim s24 ultra için 4+4 bittikten sonra tekrar yaptırdı

Nasıl yaptırdı hocam? Kayıt mı yaptı?
Hocam benim bir telefoncu arkadaşım var kendisine sordum telefonun belli renklerine göre atılabiliyomuş ve sunucular ara sıra nadir de olsa açılıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum 6-7k fiyat çekti

Hocam onu bilmiyorum kadın kullanıcı, kendi de anlamıyor zaten. Ama Server kayıt değil çünkü 8 ay süresi var.
Gelecek sene yenileniyor hocam zaten acaba o mu? Zaten normal kayıtsız 4+4 kullanıyor seneye yenileniyor bu hak.

Hocam benim bir telefoncu arkadaşım var kendisine sordum telefonun belli renklerine göre atılabiliyomuş ve sunucular ara sıra nadir de olsa açılıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum 6-7k fiyat çekti
Yani hocam bilemiyorum. Oluyorsa ne güzel. Ama öyle bir şey olsa duyulurdu bence. Çok güven vermedi bana şahsen. Direnç yapmasınlar kayıt ayağına.

Geri