Neler Yeni

S23 ULTRA vs Mİ 13 ULTRA TERCİH YARDIMI

SİZCE HANGİSİ

• s23 ULTRA

Oylar: 37 88.1%
  • Mİ 13 ULTRA

Oylar: 5 11.9%

• Oy kullanan toplam üye
    42

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Merhabalar telefon seçimi konusunda yardımınıza ihtiyacım var iki telefon arasında kaldım fiyatları arasında 4-5 k arası s23 daha pahalı benim için en önemli kriter fotoğraf kalitesi acaba hangi modeli seçmeliyim nedeni ile yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah
M13 ultra özellik bakımından önde diye hatırlıyorum ama ben Samsung alırdım şahsen. Daha güvenilir buluyorum markayı. Daha stabil olacağını da düşünüyorum. Ayrıca Çinli zulmü var Türk kardeşlerimize

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
kamera konusunda yakınlar ama stabilite ve güven konusunda arkadaşın dediği gibi s23 ultra tercih ederdim.

oyunm

80+
Samsung der geçerim. Çünkü aralarında devasa fark yok ek olarak o kadar para verip öyle kıydırık bir arayüz kullanmak istemem(ben realme kullanıyorum bence en iyi çinli arayüzü)

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
On kamerada Samsung tokat manyağı yapar diye Samsung derim yoksa Mi güzeldir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung der geçerim. Çünkü aralarında devasa fark yok ek olarak o kadar para verip öyle kıydırık bir arayüz kullanmak istemem(ben realme kullanıyorum bence en iyi çinli arayüzü)
MIUI 14 xiaominin en iyi arayüzü şuan tüm sorunlardan arındırılmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
On kamerada Samsung tokat manyağı yapar diye Samsung derim yoksa Mi güzeldir.

MIUI 14 xiaominin en iyi arayüzü şuan tüm sorunlardan arındırılmış.
xiaominin en iyi arayüzündense samsung arayüzünü tercih ederim hala samsung daha iyi destek ve arayüz konusunda.

oyunm

80+

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Ama sorun şu ki xiaomi nin en iyi arayüzü bir one ui 5.0 veya realme ui 5.0 etmiyor.
Neden etmiyor mesela yazabilir misiniz? Yanlış anlamayın kavga amaçlı değil meraktan yazıyorum.

xiaominin en iyi arayüzündense samsung arayüzünü tercih ederim hala samsung daha iyi destek ve arayüz konusunda.
Destek falan iyi de güzellik olarak en iyisi MIUIdır. Tüm arayuzlerin karışımı gibi her yerden kopyalayıp yapıyorlar :)

oyunm

80+
Neden etmiyor mesela yazabilir misiniz? Yanlış anlamayın kavga amaçlı değil meraktan yazıyorum.
Reklam+ veri toplama+ entegrasyon problemi + karmaşıklık (çoğu realme de de var ama samsung da yok)(benim şahsi düşüncelerim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

Destek falan iyi de güzellik olarak en iyisi MIUIdır. Tüm arayuzlerin karışımı gibi her yerden kopyalayıp yapıyorlar :)
samsungun oturttuğu ve sağlam olan bir arayüzü var. kişisel bir şey ama kullanımı oldukça kolay ve özelleştirilebilir. xiaomi yazılım konusunda güven vermiyor bir bakmışsınız 2 yıl sonra 13 pro da donmalar başlamış. sosyal medyada kalite açısından da samsung önde.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Reklam+ veri toplama+ entegrasyon problemi + karmaşıklık (çoğu realme de de var ama samsung da yok)(benim şahsi düşüncelerim)
Ben oneui arayuzu özellik bakimindan çok severim dolu dolu paket fakat tasarım olarak beğenemiyorum. Dediğim gibi şuan MIUI 14 aşırı iyi durumda. Yıllardır MIUI kullanıyorum o kasmaları takilmalari sizden çok yasamisimdir muhtemelen ama 14de büyük değişim gördüm animasyonlar değişmiş baya akıcı hale gelmiş giriş çıkışlar optimizasyon baya hoş. Fakat dediğim gibi ben yine de bu bütçede Samsung seçerim on kamerada hala 1080 30/ 1080 60 kullanıyor komedi. İşin Instagram kısmı ise xiaomide de Apple gibi atıyor hikayeleri falan. Elimde 14 pro max vardı 1 aylığına karsilastirmistim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,614
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom