s23 güzel de batarya dan biraz üzer s23fe de güzel cihazMerhaba;
S23 veya S23 FE alınır mı? O fiyatlarda daha iyi bir telefon var mıdır?
Batarya iyileştirmesiyle iyi dayanıyor önceki seriler gibi değil, küçücük telefonda sd8 g2 var batarya 10000 mAh mı olsuns23 güzel de batarya dan biraz üzer s23fe de güzel cihaz
hocam ogrenci indiriminden haberiniz var mıS23FE kullanıyorum, öğrenci indirimi devam ediyorsa 128gb 19.670 liraydı. Bütçen yetiyorsa S23, yetmiyorsa S23 FE alabilirsin. Bu bütçede kamera için rakibi yok, kameradan yüksek beklentin yoksa veya ağırlıklı olarak oyun oynayacaksan muhtemelen daha f/p cihazlar bulabilirsin. Fe için sorun varsa yardımcı olabilirim.
Hocam bakmak için öğrenci indirimi aktif hesabımdan girdim, 128gb 20.5k, 256gb ise 22.150 lira görünüyor. S23 FE için yazıyorum.hocam ogrenci indiriminden haberiniz var mı
hocam bahsettigin vergi indirimi degil miHocam bakmak için öğrenci indirimi aktif hesabımdan girdim, 128gb 20.5k, 256gb ise 22.150 lira görünüyor. S23 FE için yazıyorum.
Öğrencilere özel indirimi oluyor Samsungun. Sitesine öğrenci belgeni yüklediğinde onaylıyorlar ve indirimli ürünleri görebiliyorsun.hocam bahsettigin vergi indirimi degil mi
Hocam FE hakkında bir konu açtım, görüşünüzü öğrenmek isterim, teşekkürler.S23FE kullanıyorum, öğrenci indirimi devam ediyorsa 128gb 19.670 liraydı. Bütçen yetiyorsa S23, yetmiyorsa S23 FE alabilirsin. Bu bütçede kamera için rakibi yok, kameradan yüksek beklentin yoksa veya ağırlıklı olarak oyun oynayacaksan muhtemelen daha f/p cihazlar bulabilirsin. Fe için sorun varsa yardımcı olabilirim.