silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Macbook kullanıyorum normalde Android iyi ama ekosistem olsun diye 13 alınır mı sizce? Yoksa S23 devam mı?
İkisini karışık kullanıyorum ben, şundan vazgeçmem gibi bir takıntım pek olmaz. Hangisi daha mantıklı bilemedim 120Hz ekranı da bırakası gelmiyor insanın13 al güncelleme ve ios için bile alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer androidden ilk defa geçeceksiniz gerçekten vazgeçmeniz imkansız bana s23 ultra verseler 14 plus seçerim yine de
90 hz i n apple getirmesi lazım bence de dedeme 120 hz telefon aldım 2 gün çok fark etti sonradan sorun olmadıİkisini karışık kullanıyorum ben, şundan vazgeçmem gibi bir takıntım pek olmaz. Hangisi daha mantıklı bilemedim 120Hz ekranı da bırakası gelmiyor insanın
Ya iphone da o kadar hz falan koymuyorlar ama ekranı gene çok akıcı oluyor kaç hz olursa olsun hatta bi video görmüştüm geçen iphone 60hz vs android 120hz karşılaştırıyordu bi fark bile göremedimİkisini karışık kullanıyorum ben, şundan vazgeçmem gibi bir takıntım pek olmaz. Hangisi daha mantıklı bilemedim 120Hz ekranı da bırakası gelmiyor insanın
S23 alırdım benMacbook kullanıyorum normalde Android iyi ama ekosistem olsun diye 13 alınır mı sizce? Yoksa S23 devam mı?
Telefonun 60hzdir ondan görememişsinYa iphone da o kadar hz falan koymuyorlar ama ekranı gene çok akıcı oluyor kaç hz olursa olsun hatta bi video görmüştüm geçen iphone 60hz vs android 120hz karşılaştırıyordu bi fark bile göremedim
ios daki animasyonlar ve işletim sistemi iyi ve akıcılığı ile android 120 hz ile kapışıyor bildiğinYa iphone da o kadar hz falan koymuyorlar ama ekranı gene çok akıcı oluyor kaç hz olursa olsun hatta bi video görmüştüm geçen iphone 60hz vs android 120hz karşılaştırıyordu bi fark bile göremedim
Var ya ikisini deneme şansım oluyor, 120Hz telefonumu kullandıktan sonra elime 60Hz cihaz geçince (genelde iPhone oluyorlar Androidde 60Hz kalmadı pek) ilk birkaç dakika baya kasma hissi veriyorYa iphone da o kadar hz falan koymuyorlar ama ekranı gene çok akıcı oluyor kaç hz olursa olsun hatta bi video görmüştüm geçen iphone 60hz vs android 120hz karşılaştırıyordu bi fark bile göremedim
işte o bende olduVar ya ikisini deneme şansım oluyor, 120Hz telefonumu kullandıktan sonra elime 60Hz cihaz geçince (genelde iPhone oluyorlar Androidde 60Hz kalmadı pek) ilk birkaç dakika baya kasma hissi veriyor
S23ü aktif olarak kullanıyorum şuan. Bir iPhone 13 ile takas etme olanağım var o yüzden soruyorum.şuan ki telefonunuz ne peki
13 al sen bunları dinleme belki çoğu iphone 7 falan bile görmemişlerS23ü aktif olarak kullanıyorum şuan. Bir iPhone 13 ile takas etme olanağım var o yüzden soruyorum.
Kaç GB hali ile takas etme ihtimalin var ve pil kaç ? Ben İphone 13 diyorum ama @şahin doğan'ıda bekle derim.S23ü aktif olarak kullanıyorum şuan. Bir iPhone 13 ile takas etme olanağım var o yüzden soruyorum.
Cihazların ikisi de 128GB depolama farkı yok. Pili biraz eski ama %85 falandı, benim S23 daha 2 aylık.Kaç GB hali ile takas etme ihtimalin var ve pil kaç ? Ben İphone 13 diyorum ama @şahin doğan'ıda bekle derim.