Palo DAYI 👑
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
apk ındırtmıyor dıye bılıyorumKaçak maç neden izleyemeyeceksiniz tam olarak? Ben de ıphone kullanıyorum gayet açılıyor
apk ındırtmıyor dıye bılıyorumKaçak maç neden izleyemeyeceksiniz tam olarak? Ben de ıphone kullanıyorum gayet açılıyor
ablamda 14 pro var kardeşimde s24 var s24 kamerası daha iyi, gece çekimlerde s24 çok daha iyi, s24 ile s23 kameraları aynı deniyor s23 ünde kamerası iyidir,baya var
nasıl hocam kullanıcılar genelde s23den sonrasını ovuyorben samsung oven biri olarak son zamlar ve 22 serisinden ıtıbaren kotu oldugu ıcın artık ıphonecuyum
s23te kalem yok o ultrada var dostumhocam s23 de kalem artisi var bazi ozellikler yok iphonede en onemlisi crack yok sonra icloud unutursan cihaz pert kullanilmiyor vs vs iki cihazinda parçalari pahali duşunun taşinin mantikli geleni alin
Chrome üzerinden izleapk ındırtmıyor dıye bılıyorum
kariştirmişim hocam kafaniza yatani alin 11 in destegi 18 de bitti 20 -21 de 13 un biter herhlahdenasıl hocam kullanıcılar genelde s23den sonrasını ovuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
s23te kalem yok o ultrada var dostum
yanı acıkcası kamerayı cokda onemsemıyorum benım ıcın kasma donma yapmadan 4 sene goturse yeter sonra gene degısırım buyuk ıhtımalablamda 14 pro var kardeşimde s24 var s24 kamerası daha iyi, gece çekimlerde s24 çok daha iyi, s24 ile s23 kameraları aynı deniyor s23 ünde kamerası iyidir,
fotoğraf olarak samsung daha iyi ama ben videocuyum dersen iphone daha iyi
İnstagram paylaşımlarında fotoğraf paylaşımlarında sorun yok ama video paylaşımlarında imoji vb bir şey ile videoyu paylaşırsan kalite düşüyor samsung taablamda 14 pro var kardeşimde s24 var s24 kamerası daha iyi, gece çekimlerde s24 çok daha iyi, s24 ile s23 kameraları aynı deniyor s23 ünde kamerası iyidir,
fotoğraf olarak samsung daha iyi ama ben videocuyum dersen iphone daha iyi
bır cok vıdo ızledım farklı telefonlarda dahıl son ıkısı arasındayımAkıcılık karşılaştırması yapıp 60 hz telefonun 120 hz telefondan daha akıcı olduğunu söyleyenleri gördüm.Basit bir karşılaştırma sitesi bile hangi telefonun daha üstün olduğunu gösterecektir.Hiçbirşey bilmiyorsanız youtube'dan karşılaştırmalarını izleyiniz...
Yok ya, 90Hz lik giriş seviyesi Android bile yan yana koyunca iPhone 13 den daha akıcı hissettiriyor arayüzde. Ama hiç kasma olmayacağı için 60Hz ekrana göz alışır pek sorun olmaz.Akıcılık karşılaştırması yapıp 60 hz telefonun 120 hz telefondan daha akıcı olduğunu söyleyenleri gördüm.Basit bir karşılaştırma sitesi bile hangi telefonun daha üstün olduğunu gösterecektir.Hiçbirşey bilmiyorsanız youtube'dan karşılaştırmalarını izleyiniz...