işte server kaydı nasıl atılıyor bide e sim olayı falan zor seyler degilmi35k yd s24 ultra alın ileride server kayıt atarsınız hemen atmanın bir anlamı yok
Normal imei atıyor telefoncu zor bir şey değil. Bende ip 13 sattım şuan s25u çıkmasını bekliyorum eğer özelliği fazla ise s25u eğer fark yok ise s24u yd alıcamişte server kaydı nasıl atılıyor bide e sim olayı falan zor seyler degilmi
kac tl ve guncelleme falan alıyormu telefonNormal imei atıyor telefoncu zor bir şey değil. Bende ip 13 sattım şuan s25u çıkmasını bekliyorum eğer özelliği fazla ise s25u eğer fark yok ise s24u yd alıcam
35k s24u yd bulabilirsin ister kvk ister yd olsun fark etmez 7 yıl yazılım ve güvenlik güncellemesi alacakkac tl ve guncelleme falan alıyormu telefon
sahibinden yd 25k var 0 kutu35k s24u yd bulabilirsin ister kvk ister yd olsun fark etmez 7 yıl yazılım ve güvenlik güncellemesi alacak
canımsın reisim eyvallahArtık orası sana kalmış güvenilir birini bulmak ama s24u uzunzaman seni üzmez h o şimdiden
Tam olarak neden ben 20fe kullanıyorum gayet larımın hepsini karşılıyor bundan sonra da 24fe düşünüyorumNEt butcenkz nedir. Olabildigince fe den kacmaya calisin
Düz 16 alınmaz hemde kayıt yapılmıyor yd ultra alıp kayıt yaptır2k kayıt oluyosa iphone 16 falan cekem ama iphonede daha pahalımı
Fe modeller duz modeller ladar iyi degil dostum.Tam olarak neden ben 20fe kullanıyorum gayet larımın hepsini karşılıyor bundan sonra da 24fe düşünüyorum