Valla bilmiyorum hocam direk paylaş dedim çıkan linki kopyaladım. diger şekil nasıl paylaşılır bı bilgim yokReferanslı link değil mi bu?
Çok iyi. Düz modeliyle fiyat farkı 2k ve qhd+ ekran , daha büyük batarya, daha büyük ekran, 12gb ram ve 45w hızlı şarj farkı var. Küçük isterseniz düz model yine tercih edilebilirBu fiyat bandında nasıl
Düzelttim. Sanırım appden kopyalayinca otomatik referans linki oluyorReferanslı link değil mi bu?
Telefondan paylaşınca öyle oluyormuş sanırım hocam başka bir konuda görmüştümValla bilmiyorum hocam direk paylaş dedim çıkan linki kopyaladım. diger şekil nasıl paylaşılır bı bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok iyi. Düz modeliyle fiyat farkı 2k ve qhd+ ekran , daha büyük batarya, daha büyük ekran, 12gb ram ve 45w hızlı şarj farkı var. Küçük isterseniz düz model yine tercih edilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düzelttim. Sanırım appden kopyalayinca otomatik referans linki oluyor
Onu nereden buldunuz hocam ya banada bi güzelden indirim bulabilir misinizBu da bisey mi, 1 hafta önce 23.300 e almistim. Hatirlayan aziz kardeslerimiz buna sahittir sksjsjsjdjdjd
Hıyar23 bine aldım, kutudan hıyar çıktı hıyarını yedim bende ama tadı güzeldi öneririm.
ahoEKRAN FOTOSU ALIP MÜŞTERİ HİZMETLERİNE GÖNDERDİĞİNİZ DE KULAKLIĞI DA YOLLUYORLAR. Huawei mate pad 11.5 almıştım kulaklık sepette gözükmüyordu ama kapak fotosunda vardı. Tablet eve geldikten sonra talep oluşturdum yolladılar hemen.
Oyle her babayigide nasip olmaz kanka djdjjdjsOnu nereden buldunuz hocam ya banada bi güzelden indirim bulabilir misiniz![]()
55k civarında S24 Ultra alınabiliyorsa daha sorunsuz kullanılır, daha uzun yıllar memnun olarak kullanılır. S24 Plus da memnun eder ancak kullanıma göre. Exynos 2400'ün sorun olmayacağı kullanım varsa bu model alınabilir.Sizce S24 Ultra mı bu mu fiyatına göre? S24 Ultra da 56.199 TL olmuş.
Babama bir hediye almak istiyorum da karar veremedim.