merhaba yeni telefon alacağım s24 fe düşünüyodum ama 10k fazla verip s24+ alma fikri yattı son zamanlarda sonuçta uzun yıllar kullanıcam özellik olarak baya donanımlı bir telefon gibi geldi hepsiburadada 37k şuan bu fiyata alınır mı
Bütçene bağlı olarak alınabilir, FE de Plus da kendi parasına göre mantıklı cihazlar. 10K fazla vererek çok daha premium bir ekran, daha zarif kasa, daha iyi kamera ve daha hızlı hafıza + 4GB fazla RAM alıyorsun.merhaba yeni telefon alacağım s24 fe düşünüyodum ama 10k fazla verip s24+ alma fikri yattı son zamanlarda sonuçta uzun yıllar kullanıcam özellik olarak baya donanımlı bir telefon gibi geldi hepsiburadada 37k şuan bu fiyata alınır mı
S25 tercih etmen çok daha mantıklı olur onun dışında s24 fe den s24+ a geçmek mantıksız olur çünkü zaten elindeki cihaz güçlü kılıfla kullanıyorsan zaten materyal kalitesi çok etkilemezmerhaba yeni telefon alacağım s24 fe düşünüyodum ama 10k fazla verip s24+ alma fikri yattı son zamanlarda sonuçta uzun yıllar kullanıcam özellik olarak baya donanımlı bir telefon gibi geldi hepsiburadada 37k şuan bu fiyata alınır mı
Geçiş değil sıfır alacak sanırım.S25 tercih etmen çok daha mantıklı olur onun dışında s24 fe den s24+ a geçmek mantıksız olur çünkü zaten elindeki cihaz güçlü kılıfla kullanıyorsan zaten materyal kalitesi çok etkilemez
Pardon hocam şu sıralar baya dalgınım geçiş gibi okudumGeçiş değil sıfır alacak sanırım.
S25in aynı hafızalısı 4-5 bin daha pahalı genelde o cihazda hem ekran 1080P ye düşüyor hem cihazın boyutu ufak herkes sevmeyebilir. S25in tek avantajı da 8 elite olması bildiğim kadarıyla başka önemli fark yok.Pardon hocam şu sıralar baya dalgınım geçiş gibi okudum
Geçiş olmasa bile s25 çok daha mantıklı
ekran küçüklüğü için çözünürlük rahatsız etmez ama şeyde doğru konu sahibi küçük telefon istese s24 e bakardı o şekilde düşünürsek s24+ mantıklıS25in aynı hafızalısı 4-5 bin daha pahalı genelde o cihazda hem ekran 1080P ye düşüyor hem cihazın boyutu ufak herkes sevmeyebilir. S25in tek avantajı da 8 elite olması bildiğim kadarıyla başka önemli fark yok.
Mesela 48 bin falan verip S25+ almak da mantıklı ama o zaman da arada yine 10 bin fark var bütçe meselesi demeye gelecek iş![]()