bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 578
Hangisine demiş umarım Redmi 12'ye dememiştirturkcelldeki kadın her oyunu 90fps oynatır demiş
Hangisine demiş umarım Redmi 12'ye dememiştirturkcelldeki kadın her oyunu 90fps oynatır demiş
Onlar da alınmaz, HyperOS ile daha da batırdılar. ben de Redmi Note 12 4G vardı taksitle 16 bine aldım hayatım da görüp görebileceğim en kötü telefon yemin ediyorum. 3 bin lira olsa alınır dicem de 8 bin lira ne şaka mı her şeyi ayrı rezalet tek güzel yanı 120 hz amoled o kadar. Telefon kronik sorunluydu 1 yıl dayanamadan işlemcisi bozuldu garanti de kabul etmiyorEvet aşırı kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önermiyorum redmi 12 almayın note pro veya note pro+ 5 g alınır redmi 12 serisinden
Sondaki 0 olmadan evet, oynatırturkcelldeki kadın her oyunu 90fps oynatır demiş
Redmi 12 ye dedi taksitle 20 bine denk geldiHangisine demiş umarım Redmi 12'ye dememiştir
S24 fe fln yoktuki sadece redmi vardımalesef ayıcık bomboya
Kapanmış ora ztnmalesef ayıcık bomboya
Taksitle 20.000 mi? Helio G88 işlemcili bir cihaza 20.000 TL hayatta verilmez hocam keşke buraya sorup alsaydınız.Redmi 12 ye dedi taksitle 20 bine denk geldi
Oraya tekel bayi açmışlarmalesef ayıcık bomboya
Aniden oldu hocam planlı değildi yani orda istediğim modeller yoktu benimde kafam karıştı kadında fırsattan yararlandı üzülmüstüm ama bişey yapamadımTaksitle 20.000 mi? Helio G88 işlemcili bir cihaza 20.000 TL hayatta verilmez hocam keşke buraya sorup alsaydınız.
Yoksa sorardım hocam aniden oldu vallaTaksitle 20.000 mi? Helio G88 işlemcili bir cihaza 20.000 TL hayatta verilmez hocam keşke buraya sorup alsaydınız.
Telefonum da çok eskiydi youtube bile açmıyordu bende dayanamadım 2 gün sonra olanlar olduTaksitle 20.000 mi? Helio G88 işlemcili bir cihaza 20.000 TL hayatta verilmez hocam keşke buraya sorup alsaydınız.
Ben 10 yıllık j2 den değişim yaptım yapmaz olaydım şimdi ye s24 fe olurdu bende7 yıllık Mi 8'im G.O ? xD
Sarj aleti ni nerden alacan link varmıyarın geliyo kargoya verdiler bu gün
https://www.hepsiburada.com/samsung...LERİ&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epeySarj aleti ni nerden alacan link varmı