S24 fe mi iphone 13 mü

YOUNG

80+
Reaksiyon skoru
28
büççem ikisine de yetiyor fakat kullancı deneyimleri de benim için önemli ki arada fark da var günlük kullanıcam oyun oynamam oynarsam da clash royel gibi basit oyunlar olur sizin tercihiniz hangisi olur xiaomi 14 t tarzı bir modeli var ama kasasnı pek beğenmedim ekranı da aynı şekilde bu 2 telefon arasında kaldım yardım edermisiniz

sebep nedir peki ben telefondan pek anlamam teknolojide pc ciyim farkları neler
100 üzerinden 10 puan fark atıyor teknik olarak biri 79 biri 69 alıyor epeyde

iphone mu :D para israfı

Yani iphone 13 almamak için 60hz ekranı bile yeterli
genel olarak söyle söylüyorlar daha hızlı ekranlı telefonla yan yana gelmedikçe fark edilmez diyorlar yanlış anlama kullancı deneyimi bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100 üzerinden 10 puan fark atıyor teknik olarak biri 79 biri 69 alıyor epeyde
hangisi daha iyi yani ?

iphone mu :D para israfı
evet sırf o yüzden almaya bilirim ekranı kırlsa bile tonla para harcıyorsun ki ben fabrikada çalışıp alıcam masraf ztn çok bide iphone bilemedim

genel olarak söyle söylüyorlar daha hızlı ekranlı telefonla yan yana gelmedikçe fark edilmez diyorlar yanlış anlama kullancı deneyimi bunlar

hangisi daha iyi yani ?
Farkediliyor bariz benim saçma sapan m15 in 90hz telefonum var arkadaşımın iphone 13 üne baktım biraz baya farkediyor öyle yani iphone 13 almanın bir mantığı yok şuan s24fe çoğu konuda daha üstün

Farkediliyor bariz benim saçma sapan m15 in 90hz telefonum var arkadaşımın iphone 13 üne baktım biraz baya farkediyor öyle yani iphone 13 almanın bir mantığı yok şuan s24fe çoğu konuda daha üstün
dediğim gibi aga ben telefondan pek anlamam şuan kullandığım telefonun üstüne ne alırsam alayım daha iyi fakat para kolay kazanılmıyor bunda da 6x6 ram var pc ci kafası aldım arayzü ekranı kamerası işlemcisi bitirdi beni

dediğim gibi aga ben telefondan pek anlamam şuan kullandığım telefonun üstüne ne alırsam alayım daha iyi fakat para kolay kazanılmıyor bunda da 6x6 ram var pc ci kafası aldım arayzü ekranı kamerası işlemcisi bitirdi beni
S24fe öyle bir telefon değil gayet iyi bir cihaz herhangi sorun yaşamazsınız yani bide üstelik s24fe 13 de daha ucuz senin için her türlü s24fe daha mantıklı olucaktır

S24fe öyle bir telefon değil gayet iyi bir cihaz herhangi sorun yaşamazsınız yani bide üstelik s24fe 13 de daha ucuz senin için her türlü s24fe daha mantıklı olucaktır
6k fark değil bana göre 35k var hali hazırda zaten birde 120hz lik telefonda oyun oynamak dışı etki etmez gibi geliyor sırf şu ios u denesemmi diye de alabilirim gibi yoksa özellik açısından çok daha iyi ona bir lafım yok

Batarya ve ekran dışında ip13. Benim için 60hz sorun değil kendimde 60ta kullanıyorum fakat sizin için sorun olabilir. Bunun dışında ikisininde ekran gövde oranları ve çerçeve kalınlıkları günümüz standartlarının altında.

Güç olarak ikiside uzun süre üzmez fakat exynos evlat olsa sevilmez bence. O güveni vermiyor, samsung da rezilliğinin farkında olacak ki s25te doğru kararı vermiş. Amiral gemilerinde bir süre daha exynos görmeyeceğiz gibi.

Güncelleme olarak yüksek ihtimalle samsung daha uzun gider çünkü yeni bir jenerasyonun ürünü, yine de ne kadar stabil kalır bilemeyiz ama sizin için işletim sistemi güncellemeleri önemliyse samsung daha öndedir. İki telefon da uzun yıllar güvenlik güncelleştirmesi alır zaten.

Sonradan ekosistem dizme planınız varsa iphone çok daha iyi bir tercih olacaktır, eğer sadece telefon bakıyorsanız yine samsung daha önde.

Son olarak bütçeniz yetiyorsa iphone tabanı için 14 öneririm, 4gb ramin akıbeti belli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,518
Üyeler
174,889
Son üye
vlitz
Geri