S24 fe mi iphone 13 mü

büççem ikisine de yetiyor fakat kullancı deneyimleri de benim için önemli ki arada fark da var günlük kullanıcam oyun oynamam oynarsam da clash royel gibi basit oyunlar olur sizin tercihiniz hangisi olur xiaomi 14 t tarzı bir modeli var ama kasasnı pek beğenmedim ekranı da aynı şekilde bu 2 telefon arasında kaldım yardım edermisiniz
İphone al hocam bende zamanında iphone alacaktım samsung al dediler 1 senede samsung xiaomiye döndü kasmalar donmalar vesaire... kuzenim benle birlikte iphone 13 aldı ve 1 senede gram yavaşlama yok bana mısın demiyor ilk günkü kadar temiz. Samsung güncelleme geldikçe yavaşlıyor iphone da güncellemeler ile yavaşlıyor ama yavaş bir Android ile yavaş iphone arasında çok büyük fark var. Yavaş iphone yavaş androidden 3 4 kat çok daha hızlı yine de.

hocam soru mu bu :D
S24 FE

İphone al hocam bende zamanında iphone alacaktım samsung al dediler 1 senede samsung xiaomiye döndü kasmalar donmalar vesaire... kuzenim benle birlikte iphone 13 aldı ve 1 senede gram yavaşlama yok bana mısın demiyor ilk günkü kadar temiz. Samsung güncelleme geldikçe yavaşlıyor iphone da güncellemeler ile yavaşlıyor ama yavaş bir Android ile yavaş iphone arasında çok büyük fark var. Yavaş iphone yavaş androidden 3 4 kat çok daha hızlı yine de.
2024 yılında hala 8 plus kullanan adam varsa bu iphone nun arayüzündendir ondan iphone alıcam

iPhone 13 tabii ki, kıyaslamak bile hata.

s24 fe tabii ki kıyaslanamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s24 fe tabii ki kıyaslanamaz.
işlemci çekirdek gücü , ram , 120hz , batarya ve gpu olarak daha önde , önde dediğime bakma çok çok önde.

2024 yılında hala 8 plus kullanan adam varsa bu iphone nun arayüzündendir ondan iphone alıcam
Doğru bir karar olur, geçen sene bir süre iphone 7 kullandım genel olarak güncel düşük bütçede satılan xiaomilerden çok çok daha performanslıydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,122
Üyeler
174,502
Son üye
med3517
Geri