Neler Yeni

S24 FE Mİ14 T kullanan kişilerden tavsiye

jext

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efe Batın
Bütçe
26.000
Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım öncelikle kullanan kişiler veya bu telefon konusunda bilgisine güvenen kişiler yorum yaparsa sevinirim. 2 telefon yazdım bunlardan bir tanesini alacağım aradığım kriterler oyun az oynarım ama iyi performans beklerim donma takılma istemiyorum kamera çok kullanan birisi değilim ama kamera idare edecek bir şey olsun batarya önemli değil 3-4 sene idare etsin beni üzmesin şimdiden teşekkürler

ensareiz

80+ Silver
Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım öncelikle kullanan kişiler veya bu telefon konusunda bilgisine güvenen kişiler yorum yaparsa sevinirim. 2 telefon yazdım bunlardan bir tanesini alacağım aradığım kriterler oyun az oynarım ama iyi performans beklerim donma takılma istemiyorum kamera çok kullanan birisi değilim ama kamera idare edecek bir şey olsun batarya önemli değil 3-4 sene idare etsin beni üzmesin şimdiden teşekkürler
S24 fe

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
12 t kullanıyorum 2 yıldır memnunum , 14 t de 67 w a düşürmüşler şarjı, 14t pro da var 120w , samsung hâlâ şarj konusunda geride kalıyor millet yıllar önce 120 w vermeye başladı 67 w vermeye başladı, sırf bu yüzden bile Samsung tercih etmiyorum, 120w 18 dk da şarj oluyor, 67 w 45 dk da , çıkabilseniz 14t pro gözünüz kapalı alın derim de 8 bin fark var ne yazık ki

S24 FE

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yusuf Beyatlı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar. Teknoloji.
s24fe 7 yıl güncelleme alıcak. güncel kalıcak xiaomi ye göre daha iyi olur.

MoonWalk

80+ Silver
İyi performans ve idare eder kamera için Mi 14T iyi olabilir.
S24 FE'nin gücü daha yüksek, kamerası da daha iyi tabii. Mi 14T'nin öne çıkan kısmı hızlı şarjı.
Gücünü kıssa da S24 FE daha performanslı olacaktır. Xiaomi tarafındaki reklam durumu ve kamera performansı sorun değilse Mi 14T alınmaz değil ancak bunlar önemli detaylar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,951
Üyeler
172,756
Son üye
kerem2255
Top Bottom