Exynos diye çekinmeyin. Exynos 2400 en iyi exynos işlemcilerinden birisi.ben de s24+ a geçmeyi düşünüyordum, s25 serisinde exynos işlemci kullanılmayacaksa ve çıkmasına az süre kaldıysa beklemeye değer aslında
Normalde s24+ kamerası hiç fena değil siz öyle diyince bana da garip geldi açıkçası, gayet güzel duruyorDüşündüğümden iyi çıktı.
Rica ederim. Belki yazılım ile iyileştirmişlerdir. Mayısta almıştım.Knk tam benlik şuan. Foto çok iyi geldi bana. Çok kötülemişsin onu fark ettim. foto için tşk.
Mayısta almıştım belki yazılım ile iyileştirilmiştir.Normalde s24+ kamerası hiç fena değil siz öyle diyince bana da garip geldi açıkçası, gayet güzel duruyor
128 GB versiyonu varmı? Ben alırken sadece 256 GB seçeneği vardı.Tmm ben s24+ ile kararımı verdim. Peki 128/8 mi 256/12 mi sizce. (Depolama 128 çok rahat yetiyor)
Bence almışken 256 alın, ben de hep 128 yeter diyordum bir şekilde doluyor çok foto video çekiyorsanızTmm ben s24+ ile kararımı verdim. Peki 128/8 mi 256/12 mi sizce. (Depolama 128 çok rahat yetiyor)
Almışken 256 GB versiyonunu alın. 12 GB ram olmasından dolayı öneriyorum.Foto video çok çekmiyorum. İp 13 128 aldım ve şuan 50gb boş alan var
Pardon knk 128 stoklarda yok hiç bir yerde bulamadım hjer türlü 256 alıcam128 GB versiyonu varmı? Ben alırken sadece 256 GB seçeneği vardı.