Vatan da şuan 41Kfiyatları şuan en ucuz 40k mı? geçen gün vatanda 39 a düştüğünü görmüştüm sanki
Şimdiden Hayırlı Olsun. Ne renk almayı planlıyorsunuz?Vatan da şuan 41K
SiyahŞimdiden Hayırlı Olsun. Ne renk almayı planlıyorsunuz?
Hayırlı olsun. Ben özel renk yeşil modelini almıştım 47K fiyata.Siyah
Açık renk tercih etmiyorum pek. Sana hayırlı olsun.Hayırlı olsun. Ben özel renk yeşil modelini almıştım 47K fiyata.
Teşekkür ederim.Açık renk tercih etmiyorum pek. Sana hayırlı olsun.
Hocam internetten baktim.S24 FE'de o kadar düşük değildir herhalde ya. JN1 çok ucuz bir sensör değil mi?
Ostum internette bi yerde jn1 bi yerde gn1 yaziyor sen gn3/5 diyorsunHayır o da GN3/5 kullanıyor. S23 fe de GN3/5 kullanıyor. S22 ve sonrası tüm düz ve plus modellerin ana kamerası aynı. S22-S24+ arasındaki yani. FE ler dahil. GN3 ve 5. İkisi de aynı sensör bu arada sözde 1-2 hız geliştirmesi hariç
Mesaj otomatik birleştirildi:
S25 Çıktığı an takas kampanyası gelir ama sanırım daha 3 ay falan var
İmkansız, senin dediğin sensör 5000 liralık telefonların sensörü yanlışsın.Hocam internetten baktim.
D
Ostum internette bi yerde jn1 bi yerde gn1 yaziyor sen gn3/5 diyorsun
1-Geminiden baktim:İmkansız, senin dediğin sensör 5000 liralık telefonların sensörü yanlışsın.
1-Geminiden baktim:
Evet, Samsung Galaxy S24 FE ve S24 arasında kamera sensörü farkı var.
Samsung Galaxy S24, ana kamerasında 50MP çözünürlüğünde ISOCELL GN3 sensör kullanıyor.
Samsung Galaxy S24 FE ise ana kamerasında 50MP çözünürlüğünde ISOCELL JN1 sensör kullanıyor.
ISOCELL GN3 sensörü, JN1 sensörüne göre daha büyük piksel boyutuna ve daha iyi düşük ışık performansına sahip. Bu da S24'ün S24 FE'ye göre daha iyi fotoğraflar çekebileceği anlamına geliyor, özellikle de düşük ışık koşullarında.
Ancak, ISOCELL JN1 sensörü de iyi bir sensör ve S24 FE'nin de genel olarak iyi fotoğraflar çekebileceğini unutmamak önemli. İki telefon arasındaki kamera performansındaki fark, çoğu kullanıcı için fark edilebilir olmayabilir.
Sonuç olarak, S24 ve S24 FE arasında kamera sensörü farkı var ve bu fark, S24'ün biraz daha iyi fotoğraflar çekebilmesini sağlıyor. Ancak, iki telefon da genel olarak iyi kameralara sahip ve çoğu kullanıcı için her iki telefon da tatmin edici fotoğraflar çekecektir.
2-direk yazinca bu cikti.
Telefonun 25W kablolu, 15W ise kablosuz şarjı desteklemesi bekleniyor. Galaxy S24 FE'de ana kamera olarak önceki modellerde karşımıza çıkan ISOCELL GN1 sensörü yer alacak. Bu sensör 50 megapiksel çözünürlüğe sahip. Telefon 2024 yılının sonlarında ya da 2025'in başında piyasaya sürülecek.
Bu sekilde internette baya yanlis bilgi varmis. Jn1 yok
Dostum gn1 1/1.3 inç bir sensör S22-S24+ da 1/1.57 inç var.Hocam internetten baktim.
D
Ostum internette bi yerde jn1 bi yerde gn1 yaziyor sen gn3/5 diyorsun
GN3-5 aynı sensör zaten tüm S serisi böyle s22 den beri.Samsung Galaxy S24 FE - Specifications
Specifications of the Samsung Galaxy S24 FE. Dimensions: 77.3 x 162 x 8 mm, Weight: 213 g, SoC: Samsung Exynos 2400e, CPU: 1x 3.11 GHz Cortex-X4, 2x Cortex-A720, 3x Cortex-A720, 4x Cortex-A520, GPU: Xclipse 940, RAM: 8 GB, 4266 MHz, Storage: 128 GB, 256 GB, 512 GB, Display: 6.7 in, Dynamic...www.devicespecifications.com
Burada da GN5 diyor mesela henüz net bir bilgi yok. Gidip S23 FE'den daha kötü bir sensör kullanmaları mantıksız olur.