Neler Yeni

S24+ mı yoksa s25+ mı?

Elgenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Yücedağ
Bütçe
55000
Merhabalar, herkese iyi forumlar. Yukarıda da belirttiğim gibi S24+ ile S25+ arasında kaldım ve hangisini almak daha mantıklı bulamıyorum. S25+, indirim ile beraber 57-58K bandına düşüyor ve bu benim bütçemi zorluyor. Ancak S24+, Samsung'un kendi sitesinde kampanya ile birlikte saat + kulaklık hediyesiyle 48K'ya geliyor ve bu teklif bana daha cazip geliyor. Fakat S24+'ın işlemcisinden biraz tedirginim. İnternette yazılanlara baktığımda çok ısındığı ve şarjı hızlı tükettiği gibi yorumlar gördüm. Sizce bir işlemci farkı için aradaki fiyat farkını ödemeye değer mi? Ayrıca S24+'ın işlemcisi gerçekten o kadar sıkıntılı mı? Benim amacım, telefonun beni minimum 3-4 yıl rahat bir şekilde, kasma ve donma sıkıntısı yaşamadan götürmesi. Verdiğim paraya da değsin istiyorum.

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Celal Smyrna
Merhabalar, herkese iyi forumlar. Yukarıda da belirttiğim gibi S24+ ile S25+ arasında kaldım ve hangisini almak daha mantıklı bulamıyorum. S25+, indirim ile beraber 57-58K bandına düşüyor ve bu benim bütçemi zorluyor. Ancak S24+, Samsung'un kendi sitesinde kampanya ile birlikte saat + kulaklık hediyesiyle 48K'ya geliyor ve bu teklif bana daha cazip geliyor. Fakat S24+'ın işlemcisinden biraz tedirginim. İnternette yazılanlara baktığımda çok ısındığı ve şarjı hızlı tükettiği gibi yorumlar gördüm. Sizce bir işlemci farkı için aradaki fiyat farkını ödemeye değer mi? Ayrıca S24+'ın işlemcisi gerçekten o kadar sıkıntılı mı? Benim amacım, telefonun beni minimum 3-4 yıl rahat bir şekilde, kasma ve donma sıkıntısı yaşamadan götürmesi. Verdiğim paraya da değsin istiyorum.
s24fe 8/256 tavsiye ederim. aradaki 25kya elektrikli bisiklet alirsiniz.

CloverSitaN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Berker Mısırlıoğlu
s25+ (55k) ile S24+ (40k) arasında tek fark işlemci. fiyat farkı ise 15k. S24+ yerine de arkadaşın deediği gibi s24fe (26k) alınabilir, ana kameralar aynı işlemciler de çok yakın birbirine. Fiyat farkı yine 15k. S24 plus kullanıcısıyım aşırı yoğun kullandığım zamanlar dışında pek ısındığını hatırlamıyorum. Pil olarak da 1 yıldır kullanıyorum sadece son zamanlarda biraz daha hızlı bittiğini düşünüyorum ancak pil sağlığım hala %100'de. Ancak hala 1 günü çıkarıyor sıkıntı yaşamıyorum. parasal sıkıntım yok iyi olsun yeter demiyorsanız s24fe önerimdir

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
slm
Eğer tercih edersen ilk tavsiyem Honor Magic7 Pro olur
Snapdragon istiyorsan S24 değil S23 serisine bakabilirsin
S25 serisi fiyatlandırma olarak halen ilgimi çekemedi maalesef. Çok fazla yüksek geliyor bana fiyatlandırması
Onun dışında Samsungun sevmediğim özelliklerinden diğer markalarda kutu içeriğinden kılıf, adaptör, şarj kablosu çıkarken samsungda sadece 45w kablo çıkıyor
Diğer makaların hızlı şarjı 100w 90w 120w gibi değerler kablosuz hızlı şarjı 67w 80w 90w gibi değerler gösterirken samsungda hızlı şarj 45w, kablosuzu 25 veya 15w olması lazım.
Diğer markalarda batarya 6000-6500leri görürken samsung birkaç seride 5000 ile devam etmeye çalışıyor gibi gibi can sıkıcı özelikler
Samsungun artısı yapay zekası ve ekranı, 7 yıl donanım ve güvenlik güncellemesi vardı ama 7 yıl olayı honora da geldi.

CloverSitaN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Bu arada agrasif olmak istemiyorum ama s24 yerine s23 önerileri çok boş gelmeye başladı. s24 plus ile aynı fiyata s23 var ise orada gidip s24plus alırsın. s23'ün önde olduğu tek bir konu bile yok. Millet snapdragon diye s23 öneriyor ama hem işlemci gücü hem verimlilik olarak s24'lerdeki exynos daha iyi. youtubeden pil sürelerini izleyin s24 daha iyi. Ek olarak kulaklık + saat ile birlikte önermem çok karlı olmuyor. özel olarak saat ve kulaklık istemiyorsan tekli ve ayrı olarak alabilirsin

Son düzenleme:

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
EnsarTelli
Bu arada agrasif olmak istemiyorum ama s24 yerine s23 önerileri çok boş gelmeye başladı. s24 plus ile aynı fiyata s23 var ise orada gidip s24plus alırsın. s23'ün önde olduğu tek bir konu bile yok. Millet snapdragon diye s23 öneriyor ama hem işlemci gücü hem verimlilik olarak s24'lerdeki exynos daha iyi. youtubeden pil sürelerini izleyin s24 daha iyi.
hocam +50k da magic 7 pro öneririm
o olmazsa s25 alın
amiral gemisi isterim dersenizde magic 6 pro alın tam 50k ya

Takkkql

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ahmet
S24+ kullanan arkadaşım maddi nedenlerden dolayı sattı ve bi kaç ay sonrasında s25+ aldı, arasında ne fark desem kendisi dahi sayamıyor bütcenizi zorlayıp s25+ alacağınıza üstteki arkadaşın dediği gibi s24fe almak çok daha mantıklı seçim olacaktır yada s24+ kulaklığıyla almakda iyi bir seçim gibi, eğer güvendiğiniz bir telefoncu yada yurt dışında tanıdığınız varsa yurt dışı s25+ alıp kullanmanızda mantıklı olur

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kerem Aktaş
beyler size gore baya cahil kacıcak benim öneri. büyük ihtimal de alay falan gecip okuyacaksınız ama ben 3-4yıl gık çıkarmadan kullanıcak olsaydım ip15 alırdım direkt valla ne yalan soyliyim. kafa ağrısı olmadan kullanır geçerdim. yok60hz bilmemney falan cok iplemediğim için sorun olmazdı sanırsam. ip15pm kullanıyorum ben de 120hz ekran var ama ya ne bilim ip13ten geçmiştim 60hz 120hz çok önemli şeyler gibi gelmiyo bana. siz daha iyi bilirsiniz ama

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
slm
beyler size gore baya cahil kacıcak benim öneri. büyük ihtimal de alay falan gecip okuyacaksınız ama ben 3-4yıl gık çıkarmadan kullanıcak olsaydım ip15 alırdım direkt valla ne yalan soyliyim. kafa ağrısı olmadan kullanır geçerdim. yok60hz bilmemney falan cok iplemediğim için sorun olmazdı sanırsam. ip15pm kullanıyorum ben de 120hz ekran var ama ya ne bilim ip13ten geçmiştim 60hz 120hz çok önemli şeyler gibi gelmiyo bana. siz daha iyi bilirsiniz ama
İnsan ne aldığını bilmeli. Kendisi önemli veya önemsiz özellikleri belirleyip ona göre tercih yapmalı. Bilmediğini sormalı veya araştırmalı ona göre karar vermeli. Kimisi de oyun oynar 120Hz gerçekten çok gereklidir kamerası gereksizdir.

Saat ve kulaklık + 10 bin lira hocam S25 Plus için değmez.

ensareiz

80+ Silver
S25+ alırdım. Exynos 2400 çok iyi bir işlemci fakat exynos nerdeyse hiçbir uygulamaya optimize değil bazı oyunlarda çok kararsız çalışabiliyor. Ayrıca kamerada önemli farklar var Samsung geceleri sarı ışık altında çok abartılı kontrast uygularken, 25 serisinde bu çözülmüş çok daha doğal fotoğraf çekiyor.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,276
İsim
kilan embappe
Samsung'u Apple'ı direkt boşverin. Magic 7 Pro gibi bir başyapıtı al ve devam et bence.

Top Bottom