S24 mü s25 mi 12k farka değer mi ?

Faramirxx

80+
Reaksiyon skoru
62
merhaba arkadaşlar daha önce s23 kullanıp ıphone a geçmis biri olarak tekrar s serisini özlediğimi farkettim s21 22 serilerini exynos yüzünden ve ısınma sorunları oyundaki performansları batarya sorunları yüzünden es geçmiştim s24te de exynosu görünce hiç düşünmedim bile ancak s24 exynostan hala nefret edenler olsa da çoğu insan aşırı bir fark olmadığını en iyi exynos işlemcisi olduğunu ve sorunsuz olduğunu yazmış. s25te de sonuçta dünyanın en iyi islemcisi var şuan. Ancak mobil oyun çok oynamam fotoğraf çekerim insta twitter gezip youtubedan biseyler izlerim. Sizce s24 mü almalıyım yoksa 12 k daha verip s25 mi şuan güncel güvenilir resmi satıcılardan bulabildiğim fiyatlar
s24 256 gb 33899 TL
s25 256 gb 46bin TL

Kullanan arkadaşlar da varsa herhangi birini yorum yaparsa öneride tavsiyede bulunabilirse sevinirim.

merhaba arkadaşlar daha önce s23 kullanıp ıphone a geçmis biri olarak tekrar s serisini özlediğimi farkettim s21 22 serilerini exynos yüzünden ve ısınma sorunları oyundaki performansları batarya sorunları yüzünden es geçmiştim s24te de exynosu görünce hiç düşünmedim bile ancak s24 exynostan hala nefret edenler olsa da çoğu insan aşırı bir fark olmadığını en iyi exynos işlemcisi olduğunu ve sorunsuz olduğunu yazmış. s25te de sonuçta dünyanın en iyi islemcisi var şuan. Ancak mobil oyun çok oynamam fotoğraf çekerim insta twitter gezip youtubedan biseyler izlerim. Sizce s24 mü almalıyım yoksa 12 k daha verip s25 mi şuan güncel güvenilir resmi satıcılardan bulabildiğim fiyatlar
s24 256 gb 33899 TL
s25 256 gb 46bin TL

Kullanan arkadaşlar da varsa herhangi birini yorum yaparsa öneride tavsiyede bulunabilirse sevinirim.
S24 bu fiyatlara alınabilir güzwl cihaz sırf extnos diye o kadar para vermeye gerek yok ekstrdan

Bence kesinlikle S25 al. Ara ara 40k lara düştüğü oluyor.

Bence kesinlikle S25 al. Ara ara 40k lara düştüğü oluyor.
128 gb olanı düsebilir belki ancak 128 ler de ufs 3.1 kullanılıyor 256 ufs.40 cok büyük fark var yani 2 3 bin tl icin 128 almıyor kimse ve ben şuan alacağım bekleyemem 46k şuan fiyat maalesef.

128 gb olanı düsebilir belki ancak 128 ler de ufs 3.1 kullanılıyor 256 ufs.40 cok büyük fark var yani 2 3 bin tl icin 128 almıyor kimse ve ben şuan alacağım bekleyemem 46k şuan fiyat maalesef.
256 gb modeli 40klara düşüyor. Bekleyemem dersen bilemem tabi.
1000012870.webp

benim icin satıcı da önemli o 39631 tl fiyatı pttavm de ahmedceptetekavm satıcısı koyduysa benim için bir anlamı kalmıyor yani sağol önerin için ama şuan dediğim gibi aradaki fark kılçıksız 12k.
Exynos 2400 işlemcisi ısınıyor bilgin olsun alacaksan.

Bende s25 ve iphone arasındaydım, tercihi iphone 16 yada 17 olarak kullanacak gibiyim. Çünkü seninle benzer kullanımım var reels insta arada fotoğraf mailler whatsapp vs ama şöyle bir şey var iphone da sosyal medya fotoları daha iyi gerek video gerek fotolarda kayıpsız atıyorsun. Samsung büyük ölçüde geliştirmiş kendini ama hala iphone kadar kaliteli içerik atamıyorsun. İkisi arasında tercih yapacaksan yeni her zaman yenidir s25 çok iyi cihaz özellik olarak iphone yanına yaklaşamıyor zaten şuan. Diğer serilerde varmı bilgim yok ama s25 te çift sim ve e sim yani toplam 3 sim olmasıda çok avantajlı iş yapıyorsan eğer.

normalde değer, şu an fark fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,279
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri