S24 Plus alınır mı ?

S25 bekle dostum
pahalı olucak en az 45 50 bin hatta daha fazla olucak pluslar 2. el piyasasıda en az 2 3 aya gelir zaten belki düz s25 alırım ama onunda çok bi farkı olmıycak gibi şu ankilerden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S25 serisi 2 hafta içinde tanıtılacak. Beklerseniz daha iyi olur bence.
22 sinde diye biliyorum aslında düz s25 modelini alabilirm ram 12 yeçıkarılmış kamera zaten aynı bide işlemcisi daha iyi

ben kullanıyorum çok memnunum samsung bu sefer bir şeyler deniyor yazılım konusunda da fena değil, ultra tercih etmememin sebebi sivri köşeli tasarımlar nedense bana göre değil o sebepten daha kıvrık kenar olan modeli aldım bir eksiklik hissetmiyorum kalemi dışında ama madem bu kadar beklediniz isterseniz s25 serisini bekleyin çok aceleniz yoksa
acelem yok sadece fiyat biraz endişelendiriyo beni yüksek fiyattan çıkarsa boşuna beklemiş olurum

Son düzenleme:
pahalı olucak en az 45 50 bin hatta daha fazla olucak pluslar 2. el piyasasıda en az 2 3 aya gelir zaten belki düz s25 alırım ama onunda çok bi farkı olmıycak gibi şu ankilerden

22 sinde diye biliyorum aslında düz s25 modelini alabilirm ram 12 yeçıkarılmış kamera zaten aynı bide işlemcisi daha iyi

acelem yok sadece fiyat biraz endişelendiriyo beni yüksek fiyattan çıkarsa boşuna beklemiş olurum
Tahminimce düz S25 47-50K arasına çıkacak. YTD.

Olacak dostum islemci ve kamereda bildigim kadariyla degiism var

hocam bence ailenden falan vs. birşekilde destek al ya da az daha biriktir s24 ultra plus'a göre çok çok üst segment bir cihaz ve bence exynos'a güvenme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,422
Üyeler
189,083
Son üye
Eren.senl
Geri