Neler Yeni

S24 plus vs s23 ultra

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İsmet Kazancı
Dostlar selam, iki ürün arasında kaldım. Duyduğum kadarıyla 24 Plus 23 ultraya kıyasla hız ve performans olarak daha önde. İşlemcisi hakkında kuşkusu olanlar mutlu kalmış vs. hiç bu cihazları kullandınız mı? Kullandıysanız nasıl yorumlar yaparsınız? Oyun oynamam fotoğraf çekmem sadece gündelik iş klasik sosyal medya uygulamaları için kullanacağım aralarında ise 7K gibi bir fiyat farkı var. Rica ediyorum bu fiyata iPhone al gibi cümleler kullanmayın.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
burak
Dostlar selam, iki ürün arasında kaldım. Duyduğum kadarıyla 24 Plus 23 ultraya kıyasla hız ve performans olarak daha önde. İşlemcisi hakkında kuşkusu olanlar mutlu kalmış vs. hiç bu cihazları kullandınız mı? Kullandıysanız nasıl yorumlar yaparsınız? Oyun oynamam fotoğraf çekmem sadece gündelik iş klasik sosyal medya uygulamaları için kullanacağım aralarında ise 7K gibi bir fiyat farkı var. Rica ediyorum bu fiyata iPhone al gibi cümleler kullanmayın.
ben s23u kullanıyorum günlük kullanım için çok gereksiz gerçekten. s24 plus öneririm sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İsmet Kazancı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben s23u kullanıyorum günlük kullanım için çok gereksiz gerçekten. s24 plus öneririm sana
Peki sizce gereksiz olur mu gündelik kullanım yaşantı için böyle bi telefon almak genel olarak uzun süreli kullanım için istiyorum saçma olur mu sizce?

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
burak
Peki sizce gereksiz olur mu gündelik kullanım yaşantı için böyle bi telefon almak genel olarak uzun süreli kullanım için istiyorum saçma olur mu sizce?
uzun süre kullanıyorsan al bence gereksiz olmaz, hatta az daha bekleyip s25 bakabilirsin

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
Cihazların arasında çok fark yok ama 7k ya değer aradaki fark bence.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,861
İsim
Hacı
S23U diyorum düz ve plusların tipini sevmiyorum.

Ben olsam S25 serisini beklerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İsmet Kazancı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazların arasında çok fark yok ama 7k ya değer aradaki fark bence.
Şuan honor 70 kullanıcısıyım gereksiz bi geçiş olur mu diye düşünceye düştüm gündelik kullanım için ekran benim için çok önemli fikrinizi merak ediyorum.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
S23U diyorum düz ve plusların tipini sevmiyorum.

Ben olsam S25 serisini beklerim.
Konudakinin plus olduğunu yeni gördüm sizin sayenizde. Kesinlikle s23u daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan honor 70 kullanıcısıyım gereksiz bi geçiş olur mu diye düşünceye düştüm gündelik kullanım için ekran benim için çok önemli fikrinizi merak ediyorum.
Hocam eğer kamera ve oyun ile işiniz yoksa ve tam bir günlük kullanıcı iseniz honor 70 de gayet güzel cihaz ekranı falan taş gibi cihaz değişmeye hiiiç gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,548
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom