Neler Yeni

S24+, S25, İphone14, iphone 15 mi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,588
İsim
Emre
Discord
necromancerr
exynos işlemcinin olayı ne
Samsung'un kendi üretim bandında üretildiği için daha verimsiz çıkıyordu işlemciler daha çabuk ısınıyordu vs.
(Şuandaki serilerde de aşırı derecede olmasada ısınma sıkıntısı var onun harici stabilite sorununu eskiye kıyasla oldukça iyi hallettiler.)
Sd bu konuda daha uzun ömürlü ve stabil işlemcilere sahip.
Alınmaz değil ama alternatifi varken exynos alınmaz (örneğin s23U yada 50k nın üstünde s24U gibi) S25 serisinde eğer exynos yerine sd ile gelirse eğer alınması çok daha mantıklı olur.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
iphone 15 kullanıyorum gayet iyi telefon tavsiye ederim.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
Samsung'un kendi üretim bandında üretildiği için daha verimsiz çıkıyordu işlemciler daha çabuk ısınıyordu vs.
(Şuandaki serilerde de aşırı derecede olmasada ısınma sıkıntısı var onun harici stabilite sorununu eskiye kıyasla oldukça iyi hallettiler.)
Sd bu konuda daha uzun ömürlü ve stabil işlemcilere sahip.
Alınmaz değil ama alternatifi varken exynos alınmaz (örneğin s23U yada 50k nın üstünde s24U gibi) S25 serisinde eğer exynos yerine sd ile gelirse eğer alınması çok daha mantıklı olur.
Eskiden bazı modellerinde ciddi kronik sorunlar vardı ama artık yok diye biliyorum. Oyun oynayanların snapdragon alması tavsiye ediliyor onun dışında aman aman bir fark yok. Ben S21 kullanıyorum Exynos 2100 işlemci var ısınma sorunu yaşamadım performansından memnunum.

CharlesPolat

80+ Bronze
Oyun amacım yok sadece uzun ömürlü olsun sıkıntı yaşatmasın istiyorum

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan Çorak
Oyun amacım yok sadece uzun ömürlü olsun sıkıntı yaşatmasın istiyorum
kral yd 16 pro max çek keyfine bak ben aşırı memnunum eğer diyorsan tr alıcam falan s24+ al çok güzel bir telefon exynos zaten eskisi kadar kötü değil geliştirme yapmışlar hiçte arkana bakmazsın güzel telefon

CharlesPolat

80+ Bronze
kral yd 16 pro max çek keyfine bak ben aşırı memnunum eğer diyorsan tr alıcam falan s24+ al çok güzel bir telefon exynos zaten eskisi kadar kötü değil geliştirme yapmışlar hiçte arkana bakmazsın güzel telefon
Nerden aldın kral 16 proyu

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,023
İsim
kilan embappe
S25 55K yı geçer ama hepsi arasından baktığımızda S25.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,814
Üyeler
164,916
Son üye
piareks
Top Bottom