Bendede s24 ultra var muazzam foto çekiyordu özellikle gece modunda falan.Ama sanki banada artık biraz kötüleşmiş gibi geliyor belkide lens koruyucuların filtre rengindendir yeni taktım çünkü.Bu bahsettiğiniz renk değişimi lensler arası geçişten kaynaklı o geçişi yumuşak yapmıyor s24 ultra ne ayzıkki ama normalde kalite olarak iphonelerden daha iyi cidden.Bugün yurt dışı s24 ultra aldım kamera haricinde hiçbir sorun yok fakat kamera cidden iphone a göre çok kötü.
videoda 3x ve 5x e geçince renkler değişiyor
normali mi öyle hocam akşam fotoğraf çekimi berbat çünkü bazı açılardaNe anlamda kötü? Renk profili bana göre de başarısız. 3x ve 5x renk kontrolüne yapılabilecek bir şey yok. Android tarafında iPhone’a denk cihaz yok o konuda.
huawei buna güldüNe anlamda kötü? Renk profili bana göre de başarısız. 3x ve 5x renk kontrolüne yapılabilecek bir şey yok. Android tarafında iPhone’a denk cihaz yok o konuda.
Nerden aldınız? aldığınız yer eğer bu tür kaçak telefon satıyorsa şuanki elinizdeki cihaz büyük ihtimalle toplama cihaz hocamBugün yurt dışı s24 ultra aldım kamera haricinde hiçbir sorun yok fakat kamera cidden iphone a göre çok kötü.
videoda 3x ve 5x e geçince renkler değişiyor
toplama değil hocam diğer kullandığım s24 lerde böyle ayarı falan yok mu hem performans olarak çok iyi toplama olamazNerden aldınız? aldığınız yer eğer bu tür kaçak telefon satıyorsa şuanki elinizdeki cihaz büyük ihtimalle toplama cihaz hocam
tamir görüp görmediği nasıl anlaşılır uygulaması falan yokmu apple gibi şüpheli parça yazmıyor muHocam telefonun tamir görmüş mü veya yazılım ile ilgili işlem yapılmış mı bilginiz var mı
cidden gece performansı kötü birazdan foto eklicemS24 plus ne alaka ise ultradan daha iyi çekiyor
Bazende güzel çekiyorNe anlamda kötü? Renk profili bana göre de başarısız. 3x ve 5x renk kontrolüne yapılabilecek bir şey yok. Android tarafında iPhone’a denk cihaz yok o konuda.