- Reaksiyon skoru
- 141
Yd S24 u aldım fakat şarzı çok hızlı bitiyor günde 2 lez şarz ediyorum orijinal adaptör almadım onun yerine link marka 45 w düzgün bir adaptör aldım sorun adaptörü olabilirmi
30dk falan pubg girdim telefonun 2.günü bugünOyun oynuyor musunuz sürekli ?
1 saat mlbb oynadığımda %100>85-90 oluyor.30dk falan pubg girdim telefonun 2.günü bugün
1 saat mlbb oynadığımda %100>85-90 oluyor.
benimki de orjinal değil.Orijinal başlık olmadığı için yaparmı
aldıktan sonra 5 gün içinde falan hızlı gider batarya sonra düzelir ilk 3 5 gün kendini optimize ediyor batarya bende de oldu sonra düzeldi endişe etmeye gerek yok30dk falan pubg girdim telefonun 2.günü bugün
Teşekkür ederim umarım düzeliraldıktan sonra 5 gün içinde falan hızlı gider batarya sonra düzelir ilk 3 5 gün kendini optimize ediyor batarya bende de oldu sonra düzeldi endişe etmeye gerek yok
Anladım hocam 3-5 güne düzelir diyorlar onu bekleyeceğimbenimki de orjinal değil.
şimdi ayarlardan pil kısmına girin orda tahmini kaç dk kaldığını falan söylemez optimize ediliyor tarzı bi yazı vardır o 2 3 gün sonra gider sonrada zaten batarya düzelir bütün samsung telefonlarda oluyor buTeşekkür ederim umarım düzelir
şimdi ayarlardan pil kısmına girin orda tahmini kaç dk kaldığını falan söylemez optimize ediliyor tarzı bi yazı vardır o 2 3 gün sonra gider sonrada zaten batarya düzelir bütün samsung telefonlarda oluyor bu
Anladım hocam teşekkür ederimaynen bunu diyordum işte
rica ederimAnladım hocam teşekkür ederim