Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,536
Bunda da IMEI atılmış oluyor zaten. Normalinden farkı cihaza bir işlem uygulanmadan atılıyor olması.imei ile ne farki var acaba
Bunda da IMEI atılmış oluyor zaten. Normalinden farkı cihaza bir işlem uygulanmadan atılıyor olması.imei ile ne farki var acaba
Hocam birkaç ay önce teknoway 4k fiyat çekti yaptırmaya şuan simler kapalı hâla yapıp yapmama konusunda kararsızım. Siz ne kadara yaptırdınız?Benimki de 13T Pro çift katman ama yaptırdım. Düzgün yapmazsa mahveder, yapar ise hiç bir sorun olmuyor. Sorunsuz benimki şu an.
Evet, yanlış yazdım kafa S23 e gitti300 $ diye duydum ben
Boş işler ya gider tr alırım. Yada almam işi alo alo değil mi bu paraları vermek akılsızlık benceArkadaşlar yeni cihaz alacak ve server kayıt yaptıracak arkadaşların bilgisi olsun.
Alıntıyı görüntüle
yok illegallegal bir şey mi tamamen ?
Git 70k ver senBoş işler ya gider tr alırım. Yada almam işi alo alo değil mi bu paraları vermek akılsızlık bence
beyler ultra server tam ne oluyor intten baktımda tam anlamadımArkadaşlar yeni cihaz alacak ve server kayıt yaptıracak arkadaşların bilgisi olsun.
Alıntıyı görüntüle
Mehmet Şimşek sadakatini takdir ediyor!Boş işler ya gider tr alırım. Yada almam işi alo alo değil mi bu paraları vermek akılsızlık bence
aynen al tr s27 çıkana kadar kullan yıllarca ime kaydı derdi falan yok tak diye kapansa muhabbet edecek insan bulamazsınBoş işler ya gider tr alırım. Yada almam işi alo alo değil mi bu paraları vermek akılsızlık bence
Server kayıt alıp 2. Elden satarsan s20fe yi. 25-30k ya gelir.300 dolar çok değil mi yav 30kya telefonu alsan 10k Server kayıt 40k yapar geçen amazonun değişim kampanyasında benim s20feyi verince s24u için 13k veriyorlardı 58-13 45kya geliyordu tr cihazı