45w al geç samsungun benceElimde Mdy-11-Ez modeli 33w adaptör var fakat 12w şarj ediyor antutu'dan bakınca sizce bunla kullanayımmı yoksa yeni bir adaptör alayımmı uzun vadede sıkıntı çıkarır mı?
Çok zorunlu olmadıkça adaptöre 2 3k vermek istemiyorum45w al geç samsungun bence
AnTuTu genelde doğru göstermiyor hocam ona çok takılmayın. Muhtemelen 20-30w arası şarj ediyordur çünkü adaptörün diğer telefonlara desteği o kadar. Eğer elinizdeki adaptör orjinal ise kullanmaya devam edin, sıkıntı olmaz, boşuna para vermeyin yeni adaptöre.Elimde Mdy-11-Ez modeli 33w adaptör var fakat 12w şarj ediyor antutu'dan bakınca sizce bunla kullanayımmı yoksa yeni bir adaptör alayımmı uzun vadede sıkıntı çıkarır mı?
şuan şarjı 87 maks 95'e kadar doluyor ve 12 dakika gösteriyorAnTuTu genelde doğru göstermiyor hocam ona çok takılmayın. Muhtemelen 20-30w arası şarj ediyordur çünkü adaptörün diğer telefonlara desteği o kadar. Eğer elinizdeki adaptör orjinal ise kullanmaya devam edin, sıkıntı olmaz, boşuna para vermeyin yeni adaptöre.
yüksek şarjdayken belli olmaz bilerek kısıyor gücünüşuan şarjı 87 maks 95'e kadar doluyor ve 12 dakika gösteriyor
orjinal adaptör
O değerlerden çokda bir şey anlaşılmaz. Telefon şarj olurken iyi ısınıyorsa 30 wat a yakındır.şuan şarjı 87 maks 95'e kadar doluyor ve 12 dakika gösteriyor
orjinal adaptör
Uzun kullanımda bir şey olmaz değil mi bataryayaO değerlerden çokda bir şey anlaşılmaz. Telefon şarj olurken iyi ısınıyorsa 30 wat a yakındır.
Hiçbirşey olmaz hocam ama yine belirtiyorum adaptörünüz orjinal ise.Uzun kullanımda bir şey olmaz değil mi bataryaya
Orijinal hocam poco x3 pro kutusundan çıkmıştı fullendi şuan hafif ılık sıcaklıktaHiçbirşey olmaz hocam ama yine belirtiyorum adaptörünüz orjinal ise.
Boşuna para harcamayın hocam, adaptörünüz gayet yeterli.Orijinal hocam poco x3 pro kutusundan çıkmıştı fullendi şuan hafif ılık sıcaklıkta