Neden ? Ultra ile çok fark yokmuş öyle duydums24 + tabii ki ama ultrada bakabilirsiniz
Neden ?iPhone 15 Pro Max tabii ki.
iphone işlemci ve kamera büyütmek dışında hiç bir şey yapmıyor 15 pro max kullandım ondan önce 14 pro kullandım şimdi 15 pro maximi satıp s24 plus almayı planlıyorumNeden ? Ultra ile çok fark yokmuş öyle duydum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden ?
iOS ve kamerası iyi.Neden ? Ultra ile çok fark yokmuş öyle duydum
Neden ?
Yazılımsal anlamda nasıllar bu arada s24+ için Vatan Bilgisayarda indirm gördüm haberiniz olsuniphone işlemci ve kamera büyütmek dışında hiç bir şey yapmıyor 15 pro max kullandım ondan önce 14 pro kullandım şimdi 15 pro maximi satıp s24 plus almayı planlıyorum
Anladım sağ ol zaten ios beni kendine çeken o zateniOS ve kamerası iyi.
S24 ultra ile s24+ arasında çok büyük bir fark yok diye okudumbu nasi kiyaslama kral 15 pro maxin rakibi s24 plus degil s24 ultra
nerede okuduysan o kaynagi bidaha okuma knkAnladım sağ ol zaten ios beni kendine çeken o zaten
S24 ultra ile s24+ arasında çok büyük bir fark yok diye okudum
nasıl bir fark var o zamanAnladım sağ ol zaten ios beni kendine çeken o zaten
S24 ultra ile s24+ arasında çok büyük bir fark yok diye okudum
Anladım İOS daha iyi diyorsunİOS’tan şaşma. Bu yorumu 8 Plus’tan yazıyorum ve halâ çok iyi durumda bir kere pişman olmadım aldığıma.
İki tarafı da kullanmışsın sence IOS mu daha iyi Android miS23 Ultra kullanıcısı ve daha önce de 13 pro kullanmış birisi olarak ben S24 Ultra alınması taraftarıyım. İki telefonun da kamerası aynı seviyelerde o yüzden kıyaslamak çok mantıklı gelmiyor. Android istiyorsan s24U IOS istiyorsan 15 Pro max bu kadar basit.