Neler Yeni

S24+ vs 15 Pro Max mi Bütçe Sorunu yok

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Fırat divitci
bugun 2019 da cıkan amiral gemisi android telefonum android sürümü 8,1 de kaldıgı ıcın bazı uygulamaları desteklemıyor android kullanıcısıyım sırf bu yüzden ios a gecesım var
Hocam o konuda şöyle bir yorum yapmak istiyorum. Telefonunuz 5 senelik eski telefonlarda güncelleme desteği 2 yıl gibi bir süreyken şu an 7 sene olarak güncel. Yani S24 ultraya 7 sene boyunca güncelleme gelecek. Başka bir dikkat çekmek istediğim konu ise 2019'daki amiral geminizi o yılın İphone telefonu ile aynı fiyata mı aldınız yoksa daha ucuza mı aldınız?

AtesKayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ates Kayra
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji Pilotaj

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Fırat divitci
he anladım bende şey düşündüm yutdışından alsam haziranda gelicek amerikdan 240 gün kullanırım 240 da diğer yıl kullanırım sonrası Allah büyük
Yani dediğim gibi şu an İstanbulda kutusu açılmamış bir şekilde 38.000tl'ye S24 ultra alabiliyorsunuz. Kayıt yapan bir telefoncudan da 5000tl'ye imei vererek kaydettirirsiniz. Ucuza kapatmak isterseniz.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
Hocam o konuda şöyle bir yorum yapmak istiyorum. Telefonunuz 5 senelik eski telefonlarda güncelleme desteği 2 yıl gibi bir süreyken şu an 7 sene olarak güncel. Yani S24 ultraya 7 sene boyunca güncelleme gelecek. Başka bir dikkat çekmek istediğim konu ise 2019'daki amiral geminizi o yılın İphone telefonu ile aynı fiyata mı aldınız yoksa daha ucuza mı aldınız?
cok daha ucuza aldım ama S24 7 yıl güncelleme garantisi veriyorsa eger S24 tercıh ederdım bende

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Fırat divitci
Peki her hangi bir sorun oluyor mu
Eksileri var tabi. Şimdi kapalı kutu alıyorsunuz ürünü ürün gerçekten sıfır oluyor ancak yurtdışı telefonu olduğu için garantisiz alıyorsunuz bunu bilin. Diğer eksisi telefona bu işlem sırasında root atıldığı için bazı Samsung uygulamaları çalışmıyor. Uygulamalar şuanlar.
Samsung pass ( şifrenizi kaydedip parmak izi ile hesaplarınıza girmenizi sağlayan bir uygulama, çok gerekli değil)
Samsung cüzdan ( bizim ülkede zaten çalışmıyor)
Secure folder (uygulamalarınıza kilit koymanızı sağlayan bir uygulama, isterseniz google play store'da böyle 1000 tane uyg var).

AtesKayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ates Kayra
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji Pilotaj
Yani dediğim gibi şu an İstanbulda kutusu açılmamış bir şekilde 38.000tl'ye S24 ultra alabiliyorsunuz. Kayıt yapan bir telefoncudan da 5000tl'ye imei vererek kaydettirirsiniz. Ucuza kapatmak isterseniz.
Anladım

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Fırat divitci
cok daha ucuza aldım ama S24 7 yıl güncelleme garantisi veriyorsa eger S24 tercıh ederdım bende
Yani tam olarak o noktaya parmak basmak istiyorum. 2019'da siz telefonuzuzu 500 dolara aldıysanız ve o yılın iphone telefonu 1000 dolardıysa aslında 2022'de artan 500 dolar ile yeniden bir amiral gemisi telefon alıp telefonu güncelleyebilirdiniz. Günümüzde tabi böyle bir dert de kalmadı benim S23 Ultram daha bir çok sene güncelleme alacak mesela, 5 yıl denmişti sanırsam. S24 ultradan itibaren 7'ye çıkardılar.

BabaVoss7

80+ Silver
Yani açıkçası ben Apple'dan memnun kalmadım hocam, çok kapalı. SS alıyorum android telefonuma whatsapp uygulamasından hd olarak atamıyorum çünkü jpeg ya da png olarak almıyor ekran görüntüsünü. 640P atıyor. Mobil veri paylaşımını açıyorum eğer telefonda o anda ayarlarda o ekranı açık tutmazsam diğer telefonlara wifiyi göstermiyor bağlamak için o ekran açıkken diğer telefondan bağlamam gerekiyor. Kontrol merkezinden bluetooth'u açıyorum telefonun ayar kısmına girmeden birdaha kapatamıyor sadece uyku moduna alabiliyorum. Konum kontrol merkezinde yok telefonun ayarları kısmından 4 farklı pencereyi geçip o ayara gelebiliyorum. Kamera uygulamasının video kayıt ayarlarını değiştirmek istiyorum. 4k 1080P arasında geçiş mesela ya da 30fps 60fps bunu kamera uygulamasından yapamıyorum telefonun ayarlarına girmem gerekiyor. Apk yüklenemiyor, telefonu kablo ile bilgisayara bağlayıp dosya atıp alamıyorum. Bunlar hoşuma gitmeyen şeyler mesela. Samsung telefonumda klavyeyi beğenmedim Gborad indirdim google klavyesi kullanıyorum sevmediğim şeyleri değiştirip düzenleyebiliyorum. Apple'da zil sesini değiştirmek bile çileydi benim için para ödeyerek İtunesten zil sesi aldım, farklı bir metodu da vardı ama niye bu kadar uğraşıyorumki? Şu an S23 ultra kullanıyorum ve çok memnunum, bilindik bir telefon arayüzü çok iyi. Kamerasına zaten bir şey demeye gerek yok 10X optik zoom'u sayesinde 15 pro max kullanıcıları da dahil etrafımdaki insanları zoom ile etkilemişliğim var. Günlük kullanım performansı olarak Apple ve Samsung (Snapdragon modelleri) başa başa çekiyor ancak oyun performansı olarak Snapdragonlu samsunglar daha önde bu konuda kanıt da sunabilirim merak ederseniz boş konuşmuyorum yani fanboyluk yaptığımı düşünmeyin lütfen.
Tam olarak durum bu bende bunları yaşadım. Bunlara ihtiyaç duymayan gitsin ios alsın abi ama kullananlara zulüm cidden. Kadın kullanıcılar misal daha basit kullandığı için genelde ios severler kolay çünkü. Ama böyle işlerle uğraşan kişilere Android nokursa olsun kolaylık.

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
Ultra al daha kapsamlı bence

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Anladım sağ ol zaten ios beni kendine çeken o zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

S24 ultra ile s24+ arasında çok büyük bir fark yok diye okudum
Ultrada Snapdragon var, S23+ da Exynos var. Bu bile çok büyük bir fark bence. Üstüne kamerada da baya fark var.

Top Bottom