ayıcık bombo
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Redmagic 10 pro düşünüyorum alınır mı?note 5 1000tl 7 7000tl?
Redmagic 10 pro düşünüyorum alınır mı?note 5 1000tl 7 7000tl?
magic 7 pro kadar iyi fp cihaz yok en ucuz amiral gemisi denebilirYa masaüstü kurmasını bilmiyorum onların siparişi ayrı masrafı ayrı onu bunu geçtim son zamanlarda hep dışarda işim oluyo bende oyun oynamak istiyorum masaüstünü cebe koyamayacagım için uzun süre idare edecek oyuncu telefonu bakıyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok konuşuluyor Honor Magic 7 Pro ondan dolayı sordum
Masaüstü üni bitince artık
Belki varya 16 saat ayaktaysam 10-11 saatini dışarda geçiyorum ( uyuma hariç)
20:00 evden çıktım bi baktım eve geldiğim de saat 22:30 olmuş ilerde daha çok artacak gibime geliyor
kamera çok kötü magic 7 pro alRedmagic 10 pro düşünüyorum alınır mı?
Kamera umrumda değil ki oyun odaklımagic 7 pro kadar iyi fp cihaz yok en ucuz amiral gemisi denebilir
kamera çok kötü magic 7 pro al
Nasıl ya S7 Edge 2-3k civarıbakalım ben de Samsung Note 7 alasım varda 7000 liraya satıyolar görele de
7000 mah üstü 2 -3 eksiği var toza dayanalık ve suya dayanıklılık yok güncelleme 1 sene bide kablosuz şarj yok bunlar olsa 10 numaramagic 7 pro kadar iyi fp cihaz yok en ucuz amiral gemisi denebilir
kamera çok kötü magic 7 pro al
Kafam karışık şimdi magic 7 pro vs red magic 10 progenede honor magic 7 pro daha mantıklı dünyadaki en iyi 3 telefondan biri
S24 fe almasan hangi telefonu alırdınonun içinde 100 tane konu açma honor al geç de ben konuyu kapatıcam artık daha fazla yazmayın
Xioami 15 ultraya bütce yetmiyo varya yazdığım 3 büyük eksiği olmasa redmagic şimdi kafam karışıkher telefonu alacak param olsa honor magic 7 pro-xioami 15 ultra alırdım o kesin ama benim bütçemde 14t-x7 pro-s24fe vardı sadece
O fiyata kaçak 15 ultra bulursunoba ne diyosun iphone adlı boktan markayı kullanacağımı kim söyledi
29 bine kayıtlı 512 gb 15 pro var ( xioami 15 pro iphone değiloba ne diyosun iphone adlı boktan markayı kullanacağımı kim söyledi