Neler Yeni

S25 Ultra beklenir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hasan Hüseyin Bülbül
Arkadaşlar selamlar şuan da s24 Ultra alabilecek bütçem var fakat sizce s25 ultra beklenir mi ocak ayına yani fiyat değişikliği hakkında bir fikriniz var mı s24 ultranın fiyatı artar mı veya s25 ultra'nın fiyatı ne olur var mı tahminler baktım da bulamadım elle tutulabilecek bilgiler

Gojira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali alperen
Arkadaşlar selamlar şuan da s24 Ultra alabilecek bütçem var fakat sizce s25 ultra beklenir mi ocak ayına yani fiyat değişikliği hakkında bir fikriniz var mı s24 ultranın fiyatı artar mı veya s25 ultra'nın fiyatı ne olur var mı tahminler baktım da bulamadım elle tutulabilecek bilgiler
Fiyat s24 serisinden pahalı olur ama beklemeye değeceğini düşünüyorum

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
beklentin ne telefondan?
Eğer wp , insta ve iki foto çekip oyun oynamaksa ortalama düzeyde şuan orta telefonlar bile iş görüyor ama sizin beklentiniz ne o önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hasan Hüseyin Bülbül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat çok meraklandırıyor ya
Fiyat s24 serisinden pahalı olur ama beklemeye değeceğini düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

beklentin ne telefondan?
Eğer wp , insta ve iki foto çekip oyun oynamaksa ortalama düzeyde şuan orta telefonlar bile iş görüyor ama sizin beklentiniz ne o önemli
Kral her şey ya çok beklentim var her işim telefonda geçiyor çünkü

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Fiyat çok meraklandırıyor ya

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral her şey ya çok beklentim var her işim telefonda geçiyor çünkü
Bence her türlü pahalı olur gibi ama gelişen teknolojiler bakımından s25 bence s24'ten daha güçlü olacak.
Ve ömnür açısından da daha uzun olur gibi.
Ben olsam maddi olarak sıkıntım olmayacaksa beklerdim ama tabi sizin kararınız.

Top Bottom