S25 ultra da faizsiz taksit var mı?

kylox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Selam herkese mutlu geceler

Şimdi yeni bi telefon alıcam Samsung S25 ULTRA 1TB ama tabi bunj taksitle almayı düşünüyorum bunda eminim fakat biraz baktığım zaman taksitle alındığı zaman faizli şekilde oluyormuş ve bunu GPT ile konuştuğum zaman 1-2 gün önce Faizli olduğunu söylemişti ama şimdi ise biraz daha baktığım zaman 6 ay taksit ile bonus kartta faizsiz taksit varmış şuan bu dediği doğru değil mi çünkü kafamı çok karıştırdı 😓

Şimdi yeni bi telefon alıcam Samsung S25 ULTRA 1TB ama tabi bunj taksitle almayı düşünüyorum bunda eminim fakat biraz baktığım zaman taksitle alındığı zaman faizli şekilde oluyormuş ve bunu GPT ile konuştuğum zaman 1-2 gün önce Faizli olduğunu söylemişti ama şimdi ise biraz daha baktığım zaman 6 ay taksit ile bonus kartta faizsiz taksit varmış şuan bu dediği doğru değil mi çünkü kafamı çok karıştırdı 😓
Ben 3 taksit diye biliyorum, kampanyaları takip etmen lazım a101 de var mesela

Ben 3 taksit diye biliyorum, kampanyaları takip etmen lazım a101 de var mesela
Bakıyorum zaten de bonus da 6 ay taksit ile faizsiz var diyor şuan ama şimdi ne alaka onu anlamadım dün de sordum yoktu şimdi niye öyle bi kampanya var bilmiyorum emin olamadım yani o yüzden soruyorum doğru mu diye 6 ay taksitle faizsiz bonus kart ile

Trendyol Kartın Varsa Taksit Sayın Artar .

Trendyol Kartın Varsa Taksit Sayın Artar .
Trendyol kartım yok ve Trendyol'dan teknoloji ile ilgili bi ürün alasim gelmiyor bide bunun siyah kalmamış 1tb halı bilmiyorum gpt sorduğum zaman bi var bi yok bı var bi yok diyor anlamıyorum bu arada kart bonus kartım şimdi tekrar sorduğum zaman var diyor ama Samsung resmi sitesinde

Trendyol kartım yok ve Trendyol'dan teknoloji ile ilgili bi ürün alasim gelmiyor bide bunun siyah kalmamış 1tb halı bilmiyorum gpt sorduğum zaman bi var bi yok bı var bi yok diyor anlamıyorum bu arada kart bonus kartım şimdi tekrar sorduğum zaman var diyor ama Samsung resmi sitesinde
Resmi Samsung 4'ten Fazla Taksit Yapmıyor Diye Biliyorum .

Telefonlara kredi kartına taksit yasak. Kredi çekersen de en fazla 3 ayda ödenecek şekilde çekebiliyorsun ürün fiyatı yüksek olduğundan, fazlası da yasaklandı.

Geri