S25 ultra mı vivox200promu

Yazılım daha önemli eğer vivo 30-35 Samsung 70-75 olsa vivo. Derdim bu fiyatlarda yazılım daha önemli
yazılım almasa dahi bu cihazları parçalanana kadar kullanırsınız 3 4 yılla bitmez ömürleri ama yazılımın güncel olması da iyi bi avantaj haklısınız s25 ultra hayırlı olsun

yazılım almasa dahi bu cihazları parçalanana kadar kullanırsınız 3 4 yılla bitmez ömürleri ama yazılımın güncel olması da iyi bi avantaj haklısınız s25 ultra hayırlı olsun
Eyvallah sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen hangi telefonu kullanıyon

Yazılım daha önemli eğer vivo 30-35 Samsung 70-75 olsa vivo. Derdim bu fiyatlarda yazılım daha önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5,8 km ama çekiniyorum
yazılım gerçekten önemliyse kafanın rahat olması için samsung daha mantıklı vivoda kötü değil sadece bi tık daha az premium hissettiriyor kasası
7 yıl güncelleme gerçekten az değil sonuçta 5 sene sonra telefon değişsende o hala yedek olarak kalabilecek

Hocam 2 telefonu birden nasıl idare ediyorsunuz merak etmedim değil
ana teelfonum s24 ultra 2. hattım 16 proda takılı birini özel hayatımda kullanıyorum 16 proyu gün boyu kullanmıyorum

Bataryası uzun gitmeli oyun oynarken fazla ısınmamalı yazılımı iyi olmalı kasma donma yapmamalı 3-4 yıl dayanması lazım oyun ve günlük kullanım için kısaca tüm önerilere açığım
Honor magic 7 pro bak istersen Samsung kamerada batırdı çünkü

yazılım gerçekten önemliyse kafanın rahat olması için samsung daha mantıklı vivoda kötü değil sadece bi tık daha az premium hissettiriyor kasası
7 yıl güncelleme gerçekten az değil sonuçta 5 sene sonra telefon değişsende o hala yedek olarak kalabilecek
İhtiyaçlarımı karşılayamaz hale gelince değiştirip memnun kalırsam ozamanın ultrasını alırım

Bataryası uzun gitmeli oyun oynarken fazla ısınmamalı yazılımı iyi olmalı kasma donma yapmamalı 3-4 yıl dayanması lazım oyun ve günlük kullanım için kısaca tüm önerilere açığım
Oyun konusundada işlemcinin snapdragon 8 elite olmasına dikkat et yani vivo alınmaz benim fikrim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,161
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri