Hocam elimi koyup yazı yazabiliyormuyum ve içinden kalem cikiyormu bide ek olarak ayakta durması için kılıfı ek olarakmi almalıyimS9FE+ var soru varsa cevaplayabilirim
bende düşünuyorum almayi ama fiyati fazla gibi değil miS9FE+ var soru varsa cevaplayabilirim
Yapabiliyorsunuz elinizi koyunca Kendim Tab S9 Ultra kullanıyorum.Hocam elimi koyup yazı yazabiliyormuyum ve içinden kalem cikiyormu bide ek olarak ayakta durması için kılıfı ek olarakmi almalıyim
Kılıfı ek olarak almalısınızHocam elimi koyup yazı yazabiliyormuyum ve içinden kalem cikiyormu bide ek olarak ayakta durması için kılıfı ek olarakmi almalıyim
Peki PDF indirip soru cozmem lazım benim rahat oluyormu o konuda pdfin üstüne yazma konusunda not almada vs.Yapabiliyorsunuz elinizi koyunca Kendim Tab S9 Ultra kullanıyorum.
+ Modeli plus olarak geçiyor değilmi 8gb ramli olaniKılıfı ek olarak almalısınız
Elinizi koyup çok rahat yazabilir/çizim yapabilirsiniz. Ben elim büyük olduğu için ve bir tık daha iyi oalcağını düşündüğüm için + modelini almıştım pişman değilim.
Evet içinden kalem çıkıyor.
Yani düşününce fiyat bandında en iyi tablet. Güzel bir kalem deneyimi için huawei apple yada samsung almak gerekiyor. Huawei'de google servisleri çalışmıyor. Apple tarafında da extradan kalem almanız vs lazım. s9fe+ bantta özellikle ünide vs kullanmak için güzel seçeneklerden biri bencebende düşünuyorum almayi ama fiyati fazla gibi değil mi
Ben oyun, webte gezinmek, film izlemek için almıştım. Samsung tabletler çok kalitelidir. PDF konusunda sıkıntı çıkarmaz.Peki PDF indirip soru cozmem lazım benim rahat oluyormu o konuda pdfin üstüne yazma konusunda not almada vs.
Evet gene aynı şekilde üstüne not alma falan çok kolay şekilde yaparsınız.Peki PDF indirip soru cozmem lazım benim rahat oluyormu o konuda pdfin üstüne yazma konusunda not almada vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ Modeli plus olarak geçiyor değilmi 8gb ramli olani
Tamamdır teşekkür ederim cevaplarin içinEvet gene aynı şekilde üstüne not alma falan çok kolay şekilde yaparsınız.
Evet plus modeli 8ramli çift kameralı extradan ekranı normal modele göre çok daha büyük