Saatimin camı kırıldı yapılır mı?

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,623
Beyler 5-6 senelik bir gues saatim vardı bugün takarken spor çıkışı elimden düştü kırıldı iç camı parçalandı dış camında ufak kırılma var saatlern camı değiştiriliyor mu kaliteli saat güzelde yapılması lazım çok pahalı olur mu

Beyler 5-6 senelik bir gues saatim vardı bugün takarken spor çıkışı elimden düştü kırıldı iç camı parçalandı dış camında ufak kırılma var saatlern camı değiştiriliyor mu kaliteli saat güzelde yapılması lazım çok pahalı olur mu
100-200 liralık şeyler için neden kendini yırtıyosun kardeşim. Halledilir...

100-200 liralık şeyler için neden kendini yırtıyosun kardeşim. Halledilir...
kanka ne bilim saat takmayı seviyorum zamanında o kadarda para verdik şimdi moralim çok bozuldu bi an her şey üst üste geliyo zaten buda patlama noktası oldu

Yapiliyordur. Hala bazi yerlerde saat tamircileri var.

kanka ne bilim saat takmayı seviyorum zamanında o kadarda para verdik şimdi moralim çok bozuldu bi an her şey üst üste geliyo zaten buda patlama noktası oldu
Yeni nesil saf yetişiyor böyle derdilerde İnanmazdık saat yüzünden moral bozuluyo.gidişat çok kötü

Yeni nesil saf yetişiyor böyle derdilerde İnanmazdık saat yüzünden moral bozuluyo.gidişat çok kötü
kanka ayıp oluyo ama bi tek saat mi her şey her şey üst üste gelince en saçma şey bile patlma noktası oluyor

Kankamı büyüğüne böyle seslenme kardeşim
yanlış anlama ama yaşını nerden bilebilirim vahiymi iniyo bana saygımı bozmadan cevap verdim ama sen yaşına göre fazla kibirlisin gibi küçüğünede nasıl davranmayı bilmiyorsun. Merak ettimde yaşın kaç acaba sormada sakınca yoksa

yanlış anlama ama yaşını nerden bilebilirim vahiymi iniyo bana saygımı bozmadan cevap verdim ama sen yaşına göre fazla kibirlisin gibi küçüğünede nasıl davranmayı bilmiyorsun. Merak ettimde yaşın kaç acaba sormada sakınca yoksa
Boş ver reis söylentilere göre 26 yaşında, 43 kilo ve uzun boylu birisi kendisi. Dediği lafların ağırlığı kendisinde maalesef yokken alfa gibi gözükme çabasında.

Yaşadığın şehirde böyle saatçilerin olduğu bir cadde, sokak tarzı bir şey varsa oralara uğrayıp sorabilirsin. Çoğu saatin çakması yapıldığından veya ölçüsü bilindiğinden camını ayarlayabilirler belki.

Hocam internette adı duyulmuş saat tamircilerine bakabilirsin. Biraz fazla tutabilir belki ama hem camı pek bulunmayan saatlere cam kesip yeni cam yapabiliyorlar hem de kaliteli bir saatse genelde temiz işçilik yapıyorlar bu yüzden parasına değebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,532
Üyeler
190,590
Son üye
katsuumii
Geri