Sabaha kadar nasıl nöbet tutarım

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,333
Arkadaşlar dün gece yaşadığım olay her insanın aklına kazınır yaşasa
odamda dizi izlerken telefon ben bluettoth kulaklık sadece var telefonu az indirdim yeşil ışık var odama tutulan muhtemelen hırsız ben bu gecede bekliyom ama az yusuf yusufda olmadım değil korku seviyem %40 evde tek değilim ama boşu boşuna uyandırırsam ağzıma ederler elimde alıştırma butterfly var ama adamın koluna sürtsem kanatır birde telefon tornavida setim var çivi gibi ine keskin korkuyorum napcam öncedende biri gelip eve yumurta bırakmış evi incelemişti adamlar 2 kişiden fazla ise indiremem nası yapcam gelirlerse gelmezlwersede yine koerkuyom bilmiyom napcam

nerde oturuyon

Arkadaşlar dün gece yaşadığım olay her insanın aklına kazınır yaşasa
odamda dizi izlerken telefon ben bluettoth kulaklık sadece var telefonu az indirdim yeşil ışık var odama tutulan muhtemelen hırsız ben bu gecede bekliyom ama az yusuf yusufda olmadım değil korku seviyem %40 evde tek değilim ama boşu boşuna uyandırırsam ağzıma ederler elimde alıştırma butterfly var ama adamın koluna sürtsem kanatır birde telefon tornavida setim var çivi gibi ine keskin korkuyorum napcam öncedende biri gelip eve yumurta bırakmış evi incelemişti adamlar 2 kişiden fazla ise indiremem nası yapcam gelirlerse gelmezlwersede yine koerkuyom bilmiyom napcam
Gözlerini yavaşça aç ve oh be hayal dünyasındaymışım de

İndiricem ne kardeşim. Adamlar seni görünce bağıracakdın sadece. Sonra onlar kaçacak.

Yat zıbar boşver bir şey olmaz.

Ekler

• EReKy8UX0AAH1KY.jpg
    EReKy8UX0AAH1KY.jpg
    27.8 KB · Hit: 133
Yat zıbar boşver bir şey olmaz.
hocam normal yatma saatim 3 benim yatamıyorum ah keşke olsa değerli eşyaları yatmadan önce bana dokunmadan alamıyacakları yerlere koyucam ama şuanda uyuyamam

Evde tek başına 1 izle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,669
Üyeler
187,226
Son üye
ernerol
Geri