Neler Yeni

Saber rgb alacaklar için ön inceleme.

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Kutu açılımı:Ürünü 3 gün önce hepsi burada dan 350 tl ye aldım güzel paketlenmişti lakin açtığımda ne göreyim,kutu ezilmiş ama klavyede sorun yoktu. İçinden 2 adet kitapçık,2 adet sticker ve 1 adet plastik tuş çıkarma aparatı çıktı.

Klavye: klavye ilk dokunduğumda kalitesi orta seviye geldi tuş yatağı alüminyum altı plastik kablosu kumaş sarım gri kablo.

Tuşlar:Benim klavyem mavi switch,çoğu kişi yay sesinden şikayet etmiş yay sesi var özellikle space,enter gibi büyük tuşlarda rahatsız edecek kadar var ama gavura vurar gibi vurmazsanız rahatsız etmez yay sesi kulaklıkta duyulmaz ışıkları çok güzel olduğu için yay sesi pek umrumda değil açıkçası.

Renkler:Klavye rgb değil "Rainbow" her tuşa istediğiniz rengi atayamıyorsunuz ama bu çok önemli değil çünkü modları ve altta olan rgb şerit sayesinde efsane,renk konusunda sorun yok klavye çok güzel. Şahsen ben rgb si için aldım.

Sağlamlık:Klavyenin tuş yatağı alüminyum altı plastik dikkatli olmak lazım kırılma riski var

Toparlarsak klavyeyi 350 tl ye aldım bu bütçede fazla mekanik klavye çeşidi yok ben saber tercih ettim ışıkları için eğer yay sesinden çok rahatsız olurum derseniz almayın ben ışıkları için aldım yay sesi rahatsız etmiyor beni.Derseniz ben rgb delisiyim gözünüz kapalı alın klavyenin bana göre tek eksisi yay sesi dediğim gibi oda rahatsız etmiyor ilerleyen zamanlarda uzun kullanımını da paylaşırım okuduğunuz için teşekkürler.

(Fotoğraflarını çekemedim telefonum olmadığı için tabletten yazıyorum yazım hataları ve eksiklikler olduysa affola)

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Renkler:Klavye RGB değil "Rainbow" her tuşa istediğiniz rengi atayamıyorsunuz ama bu çok önemli değil çünkü modları ve altta olan RGB şerit sayesinde efsane,renk konusunda sorun yok klavye çok güzel. Şahsen ben RGB si için aldım.
Klavyenin tek olayı RGB zaten, Rainbow değil.
Her tuşa da istediğin rengi atayabiliyorsun.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Uzun zamandır ezilmemiş kutu kargo almadım. Uzun zamandır çok sipariş de vermiyorum ama (para yok) yine de bu durum olması gerektiğibden çok fazla oluyor yurtiçi sağolsun ps4 kutusu da düz gelmişti ve 4-5 sene oluyor hala gelişemedi.

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavyenin tek olayı RGB zaten, Rainbow değil.
Her tuşa da istediğin rengi atayabiliyorsun.
Yazılım desteği var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun zamandır ezilmemiş kutu kargo almadım. Uzun zamandır çok sipariş de vermiyorum ama (para yok) yine de bu durum olması gerektiğibden çok fazla oluyor yurtiçi sağolsun ps4 kutusu da düz gelmişti ve 4-5 sene oluyor hala gelişemedi.
Adamlar üstünde zıplamış paketin

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Maalesef ki ikinci klavyem olarak almıştım red switch olanını ve aşırı derecede yay sesi var ben ucuzdan bulup 290TLye almıştım kronik sounlu bir klavye enter tuşum arada bir takılı kalıyor ve çalışmıyor ve bu birçok kişi de farklı tuşlarda oluyor benim tavsiyem indirim bekleyip daha düzgün bir klavye almanız kısacası siz siz olun şu an bu klavyeye 380-400TL vermieyin gidin 80-100TL fazla verin 1 sene değil 5 sene kullanın.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,890
İsim
Metehan Akyalı
Kutu açılımı:Ürünü 3 gün önce hepsi burada dan 350 TL ye aldım güzel paketlenmişti lakin açtığımda ne göreyim,kutu ezilmiş ama klavyede sorun yoktu. İçinden 2 adet kitapçık,2 adet sticker ve 1 adet plastik tuş çıkarma aparatı çıktı.

Klavye: klavye ilk dokunduğumda kalitesi orta seviye geldi tuş yatağı alüminyum altı plastik kablosu kumaş sarım gri kablo.

Tuşlar:Benim klavyem mavi switch,çoğu kişi yay sesinden şikayet etmiş yay sesi var özellikle space,enter gibi büyük tuşlarda rahatsız edecek kadar var ama gavura vurar gibi vurmazsanız rahatsız etmez yay sesi kulaklıkta duyulmaz ışıkları çok güzel olduğu için yay sesi pek umrumda değil açıkçası.

Renkler:Klavye RGB değil "Rainbow" her tuşa istediğiniz rengi atayamıyorsunuz ama bu çok önemli değil çünkü modları ve altta olan RGB şerit sayesinde efsane,renk konusunda sorun yok klavye çok güzel. Şahsen ben RGB si için aldım.

Sağlamlık:Klavyenin tuş yatağı alüminyum altı plastik dikkatli olmak lazım kırılma riski var

Toparlarsak klavyeyi 350 TL ye aldım bu bütçede fazla mekanik klavye çeşidi yok ben saber tercih ettim ışıkları için eğer yay sesinden çok rahatsız olurum derseniz almayın ben ışıkları için aldım yay sesi rahatsız etmiyor beni.Derseniz ben RGB delisiyim gözünüz kapalı alın klavyenin bana göre tek eksisi yay sesi dediğim gibi oda rahatsız etmiyor ilerleyen zamanlarda uzun kullanımını da paylaşırım okuduğunuz için teşekkürler.

(Fotoğraflarını çekemedim telefonum olmadığı için tabletten yazıyorum yazım hataları ve eksiklikler olduysa affola)
Güzel inceleme olmuş, elinize sağlık.
Yay sesi bende oldukça az. Kulaklıksız bile dikkat etmediğim sürece o yay sesini almıyorum.
Ama dediğiniz gibi " Space " ve " Enter " gibi büyük tuşlarda biraz geliyor ses.
Bazı arkadaşlarda tuş basmama sorunu yaşıyorlardı tavsiye etmiyorlardı bu klavyeyi.
Mayıs ayından beri kullanıyorum bir sıkıntısı yok. ( Benim şansıma olabilir. ) İnş. sizde yaşamazsınız.
Onun dışında güzel klavye ve sadece rainbow olarak ayarlanmıyor. İsterseniz değiştirebilirsiniz renkleri.
Birde her tuşa istediğiniz renk atanıyordu yanlış hatırlamıyor isem.

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Güzel inceleme olmuş, elinize sağlık.
Yay sesi bende oldukça az. Kulaklıksız bile dikkat etmediğim sürece o yay sesini almıyorum.
Ama dediğiniz gibi " Space " ve " Enter " gibi büyük tuşlarda biraz geliyor ses.
Bazı arkadaşlarda tuş basmama sorunu yaşıyorlardı tavsiye etmiyorlardı bu klavyeyi.
Mayıs ayından beri kullanıyorum bir sıkıntısı yok. ( Benim şansıma olabilir. ) İnş. sizde yaşamazsınız.
Onun dışında güzel klavye ve sadece rainbow olarak ayarlanmıyor. İsterseniz değiştirebilirsiniz renkleri.
Birde her tuşa istediğiniz renk atanıyordu yanlış hatırlamıyor isem.
Yazılım desteğini şimdi öğrendim bende atanıyormuş renkler 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler bilgisayarı kurduğumda indiririm mutlaka

Top Bottom