ikigözümünçiçeği
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 70
- İsim
- ismet karagücük
Hayırlısıyla gelsin de bakalım ama o bahsettigin yay sesi sorunu daha önceKlasik PTT.. Sağlık olsun yarın geldiğinde ilk bakışını merak ediyorum ilk yazını ilk hislerini buraya yazmayı unutma benim yazımın dışında ekstra avantaj veya dezavantaj görürsen ekleme çıkarma yaparım konuya..
Vallaha kaybettim teldeyim arama yerine klavyeyi yazın çıkar zatenDostum tüm tuşları söktükten sonraki üst plakayı söküp tekrardan denediniz mi? O Plaka yüzünden çıkmıyor olabilir. Switchleri sökmedim ancak baktığımda switch yerinden oynasa da tam olarak yukarı gelmiyor. hemen çıkmasın vs. diye böyle bir önlem almış olabilirler. Ürün her yerde basbas HotSwap olarak pazarlanıyor eğer böyle bir özelliği olmasaydı çoktan ifşa olurdu diye düşünüyorum.
Ek olarak Abdullah abinin GMMK2 incelemesini izlediğimde switch çok yukarıda duruyor ve o da çıkarırken bi hayli zorlanıyordu. Bu klavyedeki switchlere baktığımda o klavyeden daha basık bir şekilde aşağıda duruyor. O Plakayı çıkardıktan sonra anahtarlar yerinden sökülüyor olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
konunun linkini özelden iletme şansınız var mıdır?