Neler Yeni

Saber RGB Alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Aykut Elmas
Instagram
batu300s
Steam
Spuntional
Discord
Spuntional#0001
Bende saber almayı düşünüyordum fakat suan üstüne ekleyip rampage kbr 96 ultimate almayı düşünüyorum (baya araştırdım) sende öyle yapabilirsin performans bakımından daha üst seviyede yinede ille saber diyorsan iyi gibi gıcırdama sı fazla diyorlar ama

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Hocam çok paraya şu günlerde 300 zor karlışarım yani 380 falan çıkamam ya ama çok güzel bir klavyeymiş
Almışken kalitelisini almak lazım. Bu klavyeyi 3 5 ay kullanmayacaksın. 80 daha koy kaliteli bir şey al.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
rgb takıntın yoksa jd 619 güzel klavye hali hazırda kullanıyorum

TheFaLcoN

80+ Bronze
rgb takıntın yoksa jd 619 güzel klavye hali hazırda kullanıyorum
RGB olması şart dostum saber de çok çekiyor onun için almak istiyorum ancak uzun kullanımda kötü diyorlar ama bilemedim daha.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Arkadaşlar 300 liralık Mekanik Klavye almayı düşünüyorum. Saber rgb yi gördüm çok hoşuma gitti. Performansı çok önemli değil Klavye resmen dans ediyor. Yani görünüşü ve rgb si gerçektende çok kaliteli. Uzun kullanan arkadaşlar yazabilir mi ? Kalitesiz diyorlar ? Önerilere açığım. Teşekkürler.
Bende almayı düşünüyorum bana kalırsa bayağı iyi bir klavye yaldır yaldır rgb leri çok hoş duruyor. Kaliteden de vazgeçmiyoruz tabi. :)

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Arkadaşlar 300 liralık Mekanik Klavye almayı düşünüyorum. Saber rgb yi gördüm çok hoşuma gitti. Performansı çok önemli değil Klavye resmen dans ediyor. Yani görünüşü ve rgb si gerçektende çok kaliteli. Uzun kullanan arkadaşlar yazabilir mi ? Kalitesiz diyorlar ? Önerilere açığım. Teşekkürler.
Beğenenler var evet ama bence hiç hoş durmuyor. Ogre bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mert yüksel
Dostum aldım kullanıyorum blue switch var bende. İlk video çekildiği gün almıştım iyikide almışım harika ötesi. Arkadaşımda red switch aldı aynı şekilde oda aynı gerçekten.Tek negatif yani tozlanıyor aluminyum kısmı biraz .

TheFaLcoN

80+ Bronze
Dostum aldım kullanıyorum blue switch var bende. İlk video çekildiği gün almıştım iyikide almışım harika ötesi. Arkadaşımda red switch aldı aynı şekilde oda aynı gerçekten.Tek negatif yani tozlanıyor aluminyum kısmı biraz .
Kaç ay oldu hocam uzun kullanımda sıkıntı çıkartır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Alınmaz.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mert yüksel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videonun tarihine baktım 6 ay önce çekilmiş ben video youtube a yüklendikten 1 hafta sonra aldım elimdeydi . O zamandan beri kullanıyorum aktif olarak csgo oynuyorum hiç sıkıntı yaşamadım

TheFaLcoN

80+ Bronze
Videonun tarihine baktım 6 ay önce çekilmiş ben video youtube a yüklendikten 1 hafta sonra aldım elimdeydi . O zamandan beri kullanıyorum aktif olarak csgo oynuyorum hiç sıkıntı yaşamadım
RGB lerinde bir sıkıntı var mı hocam birde yay sorunu var diyorlar yaşadınız mı Siz ?

Top Bottom