ekremabi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
Evet onları kastederek öyle dedim.Yeni üretimleri sorunlu.yoksa bende saber kullanıyorım memnunum.
Evet onları kastederek öyle dedim.Yeni üretimleri sorunlu.yoksa bende saber kullanıyorım memnunum.
İçini açarsam garanti kapsamı dışında kalmaz mı ?İçini açıp temizlerseniz sorun çözülebilir, ben de aynı sorunu yaşadım.
İçini açıp temizledim, neredeyse 7 ay oldu. Hiçbir sıkıntısı olmadan çalışıyor.
Garantiye gönderip neredeyse 1 ay ürünümü beklemekten daha iyi bir seçenek.
Yenisini vermeleri lazım garantisi devam ediyorsaArkadaşlar 12 kasım da saber rgb aldım ve "y" tuşu ara sıra basmıyordu. Daha sonralara doğru ise "w" hafiften basmamaya başladı. Keycapi söküp üfledim ve bu daha sık basmamaya başladı. Firmaya yazsam iade edebilir miyim? Veya garantiye yollasam düzeltirler mi?
İade edebilir miyim ayrıca?
Alalı 1 ay fln olduYenisini vermeleri lazım garantisi devam ediyorsa
Tamam gönder garantiye yenisini verirler ortalama 1 ay klavyesiz kalırsınAlalı 1 ay fln oldu
İçini nasıl temizlememi önerirsin hocam? GP Ogre RGB 'ye uygulayacağım da.İçini açıp temizlerseniz sorun çözülebilir, ben de aynı sorunu yaşadım.
İçini açıp temizledim, neredeyse 7 ay oldu. Hiçbir sıkıntısı olmadan çalışıyor.
Garantiye gönderip neredeyse 1 ay ürünümü beklemekten daha iyi bir seçenek.
Tuşları çıkar, vidaları sök, iyice tozları al, güzelce temizle, geri tak.İçini nasıl temizlememi önerirsin hocam? GP Ogre RGB 'ye uygulayacağım da.
Teşekkür ederimTuşları çıkar, vidaları sök, iyice tozları al, güzelce temizle, geri tak.
Göndermeden teknik servis ile konuşup içini açmamın sıkıntı olup, olmayacağını soracağım. Temizleyerek sorunu çözenlerin olduğunu da ekleyeceğim. 1 ay idarelik mebran bir kalvyem var. Teşekkür ederim.Tamam gönder garantiye yenisini verirler ortalama 1 ay klavyesiz kalırsın