Nvidia_GF_FX_500
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
İnternet bağlantısı simgesi tıklanıyor mu? Oradan ulaşabilirsin Denetim Masasına.
ekran görüntüsü istediniz attım ama cevap vermedinizKlavyeden print screen e basip onu buraya yapistirabilirsin
ağ ve internet öğelerini aça tıklıyorum ancak bi yanıt alamıyorum. denetim masası mı bozuldu acabaİnternet bağlantısı simgesi tıklanıyor mu? Oradan ulaşabilirsin Denetim Masasına.
Dogrulama yapamamis sanirim bence siz format atin sadece windowsun kurulu oldugu diskeekran görüntüsü istediniz attım ama cevap vermediniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ağ ve internet öğelerini aça tıklıyorum ancak bi yanıt alamıyorum. denetim masası mı bozuldu acaba
ekran görüntüsü istediniz attım ama cevap vermediniz
ağ ve internet öğelerini aça tıklıyorum ancak bi yanıt alamıyorum. denetim masası mı bozuldu acaba
tek bir diskim var malesef. format atarım sorun değil ama ailemin haberi yok. üzülmelerini istemiyorum. bu iş çok zor olacak gibiDogrulama yapamamis sanirim bence siz format atin sadece windowsun kurulu oldugu diske
teşekkür ederim bi deniyeyim ama güvenli modda başlatıınca ne olacak
Donanimsal bir ariza olacagini sanmam ailenede soylemene gerek yok format at düzelir bencetek bir diskim var malesef. format atarım sorun değil ama ailemin haberi yok. üzülmelerini istemiyorum. bu iş çok zor olacak gibi
teşekkür ederim bi deniyeyim ama güvenli modda başlatıınca ne olacak
gerek yokda format diski hazırlamak, format atmak, oyunları tekrar yüklemek bunların hepsini ailem görmeden yapmak zorundayım baya zorDonanimsal bir ariza olacagini sanmam ailenede soylemene gerek yok format at düzelir bence