Hangi uygulamalar kullanılıyor?
Kaspersky kullanırken oldu zaten işlemci çoktan aza bazlı sıralamam ise bir üst mesajdaki ekte.İşlemler kısmında çoktan-aza cpu bazlı sıralama yapıp atabilir misiniz? Ayrıca virüs bulaşmış gibi. Kaspersky öneririm
Seslerin takılmasının sebebi işlemci olabilir. Eğer eski bir işlemcide 1080p ve üstü videolar izlemeye kalkışıyorsanız ondan olabilirAlıntıyı görüntüle hepsinin yüzdesini topladım öyle bile 100 olmuyor nasıl bi olaya düştük anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaspersky kullanırken oldu zaten işlemci çoktan aza bazlı sıralamam ise bir üst mesajdaki ekte.
hep 720p izliyorum işlemcim de web için ideal g1820 2 çekirdek 2.7ghz 4gb ram varSeslerin takılmasının sebebi işlemci olabilir. Eğer eski bir işlemcide 1080p ve üstü videolar izlemeye kalkışıyorsanız ondan olabilir
Merhaba dostum. Aşağıda yazdıgım adımlari uygularsan sorunun cozulebilir.Alıntıyı görüntüle Benimkullanıcımda dahi gözükmezken sabit %100 kullanım oluyor 2 opera sekmesi açınca sesler takılmaya başlıyor bu ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim ? Teşekkürler. (tahminimce virüs girdi)