kerimdoruk81
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Ailenden Birinin Numarasını Yazarkadaşlar monitörümü garantiye yollayacağım bunun için bir form doldurdum ve benden sabit telefon numarası istiyor fakat sabit telefon numaramız yok o bölüme ne yazacağım?
kabul etmiyor böyle diyor :Ailenden Birinin Numarasını Yaz
Hiçbir şey yazmayacaksın yoksa ne yazasın, boş bırakılmıyorsa cep yaz.arkadaşlar monitörümü garantiye yollayacağım bunun için bir form doldurdum ve benden sabit telefon numarası istiyor fakat sabit telefon numaramız yok o bölüme ne yazacağım?
boş bırakılmıyor cep telefon numarasını yazıyorum bu hatayı veriyor hala çözüm bulamadım.Hiçbir şey yazmayacaksın yoksa ne yazasın, boş bırakılmıyorsa cep yaz.
vallahi zorla morla yazıyordu sildim hiçbirşey yazmadım kabul etti bende anlamadım.02120000000 yazıp geçeceksiniz hocam Asus zorla sabit tel istiyor maalesef, pek önemsedikleri de yok zaten
Benimkide oyle olmuştu bir şey demedilervallahi zorla morla yazıyordu sildim hiçbirşey yazmadım kabul etti bende anlamadım.
hiçbir şekilde olmuyorsa siteye ulaşbaşka bir çözüm yolu varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
boş bırakılmıyor cep telefon numarasını yazıyorum bu hatayı veriyor hala çözüm bulamadım.